Μαρτυρία από τη Βοστώνη στα «Υστερόγραφα»

Ο Χρήστος Τούλας είναι ένας από τους συνολικά 12 Έλληνες δρομείς που ταξίδεψαν στη Βοστώνη για να λάβουν μέρος στον μαραθώνιο της πόλης και έζησε από πρώτο χέρι τον… εφιάλτη των φονικών εκρήξεων στη γραμμή του τερματισμού.

Η πρώτη επικοινωνία είχε έναν και μόνο στόχο. Να βεβαιωθούμε πως όλοι οι δρομείς μας είναι καλά στην υγεία τους και ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε. Πρόλαβαν όλοι να τερματίσουν, λίγα λεπτά πριν από την πρώτη έκρηξη.

Ο Χρήστος Τούλας τερμάτισε συγκεκριμένα

20 λεπτά πριν και μίλησε στα Υστερόγραφα για όσα έζησε…

Ασφαλώς, ήταν σοκαρισμένος, αλλά και ανακουφισμένος, καθώς βρισκόταν ασφαλής πια στο ξενοδοχείο του, μόλις 100 μέτρα από το σημείο της έκρηξης.

«Το σοκ είναι μεγάλο, αλλά ευτυχώς είμαστε καλά. Δεν περιγράφονται οι στιγμές που ζήσαμε. Σοκ και πανικός. Αυτό τα λέει όλα», υπογραμμίζει ο Τούλας, ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές παρακολουθεί κι αυτός πια από την τηλεόραση τις εξελίξεις.

Τα μέτρα ασφαλείας άλλωστε είναι ιδιαίτερα αυξημένα πια και η Αστυνομία αποτρέπει τον κόσμο από το να κυκλοφορεί στους δρόμους.

Πάντως, ο Τούλας τονίζει πως η Αστυνομία ήταν ιδιαίτερα προσεκτική και πριν από τις εκρήξεις. Ωστόσο, δεν κατάφερε να τις αποτρέψει και παρότι το απεύχεται εκτιμά πως ο αριθμός των θυμάτων θα ανεβαίνει όσο περνά η ώρα…

Keywords
Τυχαία Θέματα