Μια θαυμάστρια προσωπική βοηθός της Miley Cyrus

Την πιο φανατική της θαυμάστρια επέλεξε να έχει στο πλευρό της ως προσωπική της βοηθό, η Miley Cyrus.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός είχε γνωρίσει την κοπέλα πριν μερικούς μήνες όπου και είχαν ανταλλάξει τα τηλέφωνά τους. Όπως φαίνεται, οι δύο κοπέλες διατήρησαν μία στενή επικοινωνία και σύμφωνα με πληροφορίες, η Cyrus αποφάσισε να προσλάβει την νεαρή κοπέλα ως προσωπική της βοηθό. Μάλιστα έχει ήδη κανονιστεί, η νέα

υπάλληλος της Cyrus να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας της τραγουδίστριας.

«Όντως θα πάει στο Λος Άντζελες και θα μείνει με την μητέρα μου αυτό το καλοκαίρι. Θα δουλέψει για μένα αυτούς τους μήνες», δήλωσε η 20χρονη τραγουδίστρια στην εκπομπή ‘Jimmy Kimmel Live’ την Τρίτη. Όπως είπε, ο λόγος που αποφάσισε να προσλάβει την θαυμάστριά της ως προσωπική της βοηθό, ήταν γιατί χρειαζόταν κάποιον να την ενημερώνει για το καθημερινό της πρόγραμμα. Με τόσες επαγγελματικές υποχρεώσεις, πολλές φορές δεν ήξερε που έπρεπε να βρίσκεται ή που έπρεπε να πάει, γι’ αυτό πήρε αυτή την απόφαση.

Η νεαρή κοπέλα είναι ‘ειδική’ σε ότι έχει να κάνει με τα κοινωνικά δίκτυα και το internet, κατά την Cyrus, μιας και μπορεί να παρακολουθεί ό,τι συμβαίνει διαδικτυακά, ενημερώνοντας την τραγουδίστρια ανά πάσα στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα