Μιχαλολιάκος: Ο Ολυμπιακός δεν ανήκει σε πρόσωπα

Αιχμές για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την επιλογή του προέδρου του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού να υποστηρίξει το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά, συμμετέχοντας και ο ίδιος ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, αφήνει ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος,

με συνέντευξη την οποία παραχωρεί σε ειδικό ένθετο αφιέρωμα της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής” για τις εκλογές.

“Η χώρα έχει πληρώσει διαχρονικά τα όποια πιστοποιητικά… εθνικοφροσύνης. Άρα, δεν χρειάζεται να επιστρέψουμε σε εποχές που μας δίχασαν, μας πλήγωσαν και πληρώσαμε όλοι ακριβά.

Κάποιοι ανακάλυψαν τώρα νέου τύπου πιστοποιητικά, αυτά της οπαδοσύνης. Για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία. Είμαι Ολυμπιακός, και ο Ολυμπιακός δεν ανήκει σε κόμματα και σε πρόσωπα. Ανήκει στους φιλάθλους του σε ολόκληρο τον κόσμο, και φυσικά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Πειραιά.

Δεν προσφέρεται λοιπόν, ούτε για διαχωρισμούς, ούτε για ψηφοθηρία. Όσοι το έκαναν στο παρελθόν, ο λαός του Ολυμπιακού τους τιμώρησε”, σημειώνει μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, με συνέντευξή του στον “Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής”.

Keywords
Τυχαία Θέματα