Μιχελάκης: Να πιάσουμε ρυθμούς Σαμαρά

(Photo Eurokinissi)

Ο Γιάννης Μιχελάκης είχε διατυπώσει και άλλες φορές στο παρελθόν την ανάγκη να αλλάξει ο πολιτικός βηματισμός της κυβέρνησης, και οι υπουργοί να αρχίσουν να… τρέχουν με ρυθμούς αντίστοιχους με εκείνους του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ώστε να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητά της, και να γίνει περισσότερο απτό το έργο της.

Ως μέλος της κυβέρνησης Σαμαρά

πλέον, από το νευραλγικό πόστο του Υπουργού Εσωτερικών, ο Γιάννης Μιχελάκης… δεν ξέχασε εκείνη την παρότρυνση. Και την επαναλαμβάνει, με δήλωσή του στον “Τύπο της Κυριακής”, χωρίς να εξαιρεί τον εαυτό του.

“Τον τελευταίο χρόνο έγιναν πολλά και πολύ σημαντικά βήματα για την έξοδο της χώρας από την κρίση και τη στροφή στον δρόμο της ανάταξης.

Στο διάστημα που ακολουθεί, απαιτούνται ακόμη πιο γρήγορα βήματα, πιο συντονισμένα και πιο αποφασιστικά. Η Ελλάδα δεν έχει καιρό για χάσιμο, οι καιροί δεν περιμένουν, και οι πολίτες απαιτούν χειροπιαστά αποτελέσματα.

Στόχος όλων μας πρέπει να είναι ένας: Να πιάσουμε ρυθμούς Σαμαρά. Υποχρέωση όλων μας να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα με τις εκκρεμότητες, τις παθογένειες, τα στραβά και τα ανάποδα που άφησε πίσω του το παρελθόν”, επισημαίνει μεταξύ άλλων με δήλωσή του στον “Τύπο της Κυριακής” ο νέος Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα