Μητέρα Michael Jackson: Εσείς σκοτώσατε το γιο μου!

Τέσσερα χρόνια μετά το θάνατο του Michael Jackson και οι δικαστικές διαμάχες για τα αίτιά του καλά κρατούν. Συνέχεια στον θόρυβο για το ποιος προκάλεσε τον πρόωρο χαμό του δίνει η συζήτηση αγωγής της μητέρας του κατά του Πρακτορείου του, AEG. Με την αγωγή η Katherine Jackson αποδίδει απληστία στην AEG και ζητάει αποζημίωση εκατομμυρίων δολαρίων.

Συγκεκριμένα,

ο δικηγόρος της 82χρονης μάνας ισχυρίζεται ότι οι άνθρωποι του Πρακτορείου ενήργησαν με εγκληματική αμέλεια με σκοπό να αποκομίσουν το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος από τον Michael Jackson. Πυρήνας των κατηγοριών είναι ότι η AEG ήταν αυτή που προσέλαβε τον γιατρό Conrad Murray, ο οποίος καταδικάστηκε το 2011 για φόνο εξ αμελείας του διάσημου τραγουδιστή, καθώς και ότι διαρκώς κατέβαλε προσπάθεια ώστε ο Michael Jackson να παραμείνει Νο1 «πάση θυσία». Στα πλαίσια αυτά, προβάλλεται ότι στον σταρ της pop ασκούνταν αφόρητη πίεση, ιδιαίτερα ενόψει της σειράς συναυλιών για τις οποίες προπονούνταν κατά τον χρόνο του θανάτου του.

Τις κατηγορίες αρνήθηκαν στο Δικαστήριο, όπως ήταν αναμενόμενο, οι νομικοί εκπρόσωποι της εναγομένης. Διατείνονται ότι δεν υπήρχαν σαφείς ενδείξεις για την εξέλιξη της υγείας του Jackson και ότι ο τελευταίος διατηρούσε μυστική την ακριβή της κατάσταση. Τον χαρακτήρισαν ακόμα «εθισμένο», ο οποίος δεν ήθελε να βοηθηθεί και έκτιζε τείχη ανάμεσα σε αυτόν και την οικογένειά του.

Να σημειώσουμε, ότι η μητέρα του Michael Jackson παρίσταται στη δίκη ως νόμιμη εκπρόσωπος των παιδιών του αποθανόντα τραγουδιστή και υπολογίζεται ότι η δίκη θα διαρκέσει τουλάχιστον για τρεις μήνες. Ανάμεσα στους μάρτυρες αναμένεται να είναι και πολλά γνωστά ονόματα όπως ο Quincy Jones και η Diana Ross, αλλά και οι πρώην σύζυγοι του Michael, Lisa Marie Presley και Debbie Rowe.

Keywords
Τυχαία Θέματα