Νέες, βαριές καταγγελίες Βαξεβάνη κατά Βενιζέλου

Μέσα από το Κουτί της Πανδώρας, ο Κώστας Βαξεβάνης εξαπολύει νέες, βαριές καταγελίες κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, υποστηρίζοντας ότι ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ “έψαχνε απεγνωσμένα στο στικάκι της λίστας Λαγκάρντ, το όνομα Παπανδρέου”.

Σύμφωνα με τον Κώστα Βαξεβάνη,

ο οποίος έχει διαρκές ανοικτό μέτωπο με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, από τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί αναφορικά με το πότε άνοιξε το στικάκι με τη λίστα Λαγκάρντ, προκύπτει εκ των πραγμάτων ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος “πρέπει να είναι” εκείνος που έκανε τη σχετική διαδικασία μέσα από τον υπολογιστή του γραφείου του στο υπουργείο Οικονομικών, την 1η Ιουλίου του 2011, από τις 07.46 μέχρι τις 08.05.

Ο εκδότης του Hot Doc προσθέτει ακόμη ότι ο χειριστής του υπουργικού υπολογιστή την επίμαχη ώρα αναζητούσε εναγωνίως το όνομα Παπανδρέου στη λίστα, ανοίγοντας τις καρτέλες ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

“Είναι αδύνατο κάποιος άλλος εκτός από τον Ευάγγελο Βενιζέλο να χειρίστηκε το κομπιούτερ του υπουργικού γραφείου «σερφάροντας» στη λίστα. Στην περίπτωση που αυτό που λογικά συνάγεται αποδειχθεί ότι ισχύει ο πρώην υπουργός Οικονομικών έχει πει ψέματα για το πότε παρέλαβε τη λίστα, έχει πει ψέματα για το αν την είδε και σίγουρα πρέπει να εξεταστεί εκ νέου, η παραπομπή του στην προανακριτική επιτροπή”, καταλήγει ο Κώστας Βαξεβάνης στο Κουτί της Πανδώρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα