Ο Harry Potter “μεταμορφώνεται” σε… Αμερικανό δημοσιογράφο

Έναν Αμερικανό δημοσιογράφο θα υποδυθεί ο Daniel Radcliffe στην επόμενη ταινία που θα πρωταγωνιστήσει, με τίτλο ‘Tokyo Vice’.

Ο νεαρός ηθοποιός, μετά την ολοκλήρωση των ταινιών ‘Harry Potter’, εμφανίστηκε σε διάφορους ρόλους, όπως του κυνηγημένου από φαντάσματα λογιστή στο ‘The Woman in Black’ και του ποιητή Allen Ginsbert στο ‘Kill Your Darlings’.

Η ταινία ‘Tokyo Vice’ θα ξεκινήσει να γυρίζεται στις αρχές του 2014 και την σκηνοθεσία της θα αναλάβει ο Anthony Mandler. Η ιστορία βασίζεται στο βιβλίο του JT Rodgers, με θέμα την

αληθινή ιστορία της ζωής του Αμερικανού δημοσιογράφου Jake Adelstein, ο οποίος εργάστηκε ως ρεπόρτερ εγκλήματος στον υπόκοσμο της Ιαπωνίας στην εφημερίδα Yomiuri Shimbun, της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας παγκοσμίως.

«Υπήρχαν πολλοί που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να αναλάβουν την μεταφορά του βιβλίου στη μεγάλη οθόνη αλλά είχα πολλούς ενδοιασμούς για το πώς θα το παρουσίαζαν, μιας και πρόκειται για την ιστορία της ζωής μου», είπε ο ίδιος ο Adelstein στη Hollywood Reporter.

Ο δημοσιογράφος δήλωσε χαρούμενος με την επιλογή του Radcliffe για τον ρόλο και είπε, «O Daniel Radcliffe είναι 24 ετών, όσο περίπου ήμουν κι εγώ όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά. Πιστεύω ότι ωριμάζει ως ηθοποιός και ότι θα είναι ιδανικός για το ρόλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα