Ο James Franco και το “αστέρι” του

Ο James Franco ο οποίος βρίσκεται στην κινηματογραφική βιομηχανία εδώ και 14 χρόνια, έχει πια το δικό του αστέρι τον «δρόμο της δόξας» στο Hollywood.

Η τελετή έγινε την Πέμπτη, 7 Μαρτίου με παρόντες τον μικρότερο αδερφό του James, Dave και τη μητέρα τους Betsy. Παρόντες επίσης ήταν ο σκηνοθέτης του «Oz: The Great and Powerfull» και της τριλογίας του «Spider-man», Sam

Raimi όπως επίσης o συμπρωταγωνιστής του Franco στην ταινία «Freaks and Geeks», Seth Rogen.

Ο σκηνοθέτης στην ομιλία του, ανέφερε πόσο τυχερός αισθάνεται που έχει συνεργαστεί με ένα ηθοποιό σαν τον Franco και ότι σίγουρα του άξιζε αυτή η αναγνώριση στην καριέρα του. Το ίδιο «θερμός» στις δηλώσεις του ήταν και ο συνεργάτης και φίλος του ηθοποιού, Seth Rogen ο οποίος ανέφερε πόσο χαίρεται που βλέπει τον παιδικό του φίλο, μιας και γνωρίζονται από την ηλικία των 16 χρόνων, να τα καταφέρνει τόσο καλά.

Ο Franco, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε με τη σειρά του την οικογένειά του, τους συμπρωταγωνιστές του και όλους όσους έχει συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια λέγοντας ότι το «αστέρι» του, ανήκει το ίδιο και σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που χωρίς την παρουσία τους και τη βοήθειά τους, δεν θα είχε καταφέρει να φτάσει σ’ αυτό το σημείο.

Ο James Franco πρωταγωνιστεί στην ταινία που αυτό τον καιρό προβάλλεται και στη χώρα μας «Oz: The Great and Powerful».

Keywords
Τυχαία Θέματα