Ο… Wolverine ανυπομονεί για το επόμενο “X-Men”

Ο γοητευτικός Hugh Jackman αποκάλυψε πως ανυπομονεί να επιστρέψει στο ρόλο του Wolverine, στη νέα συνέχεια ‘X-Men: Days of Future Past’.

Ο ηθοποιός λέει ότι το σενάριο του ‘X-men’ είναι φανταστικό κι ότι χαίρεται πολύ που θα επιστρέψει στο ρόλο του στην περιπέτεια των σούπερ ηρώων αλλά και που θα ξαναβρεθεί με τους

υπόλοιπους ‘X-Men’ ηθοποιούς. Μιλώντας στο Entertainment Weekly δήλωσε:

«Διάβασα το σενάριο και είναι πραγματικά φανταστικό. Χρωστάω τα πάντα κατά κάποιον τρόπο στον Bryan Singer το σκηνοθέτη της ταινίας, μιας και η πρώτη ταινία που έκανα στην Αμερική ήταν το ‘X-Men’. Ο Wolverine είναι ένας χαρακτήρας που αγαπώ πολύ και μου φαίνεται απίστευτο ότι αυτή θα είναι η 7η φορά που θα τον υποδυθώ. Δεν είναι μόνο ότι πρόκειται για μία πολύ καλή δουλειά αλλά και το γεγονός ότι θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί πάλι. Δεν θέλω να φανώ υπερβολικός αλλά δε χαίρομαι μόνο που θα συνεργαστώ ξανά με τους ίδιους ηθοποιούς αλλά και με άλλους ανθρώπους από την παραγωγή».

Παρόλα αυτά ο Jackman παραδέχθηκε ότι το να επιστρέψει στη φυσική κατάσταση που απαιτεί ο συγκεκριμένος ρόλος, δεν είναι καθόλου εύκολο.

Το blockbuster θα φέρει πάλι κοντά όλους τους stars του original ‘X-Men’, συμπεριλαμβανομένων των Sir Patrick Stewart, Sir Ian McKellen και της Anna Paquin αλλά του ‘X-Men’ First Class , Michael Fassbender, James McAvoy και Jennifer Lawrence.

Keywords
Τυχαία Θέματα