Ο Αμερικανός που σκότωσε 2.746 ανθρώπους έγραψε βιβλίο!

Και ο ίδιος ο βετεράνος του πολέμου του Ιράκ, Dillard Johnson, αναρωτιέται: Αποτελεί το να σκοτώσει κανείς τόσους ανθρώπους, εχθρικά στρατεύματα έστω, πηγή υπερηφάνειας; Ο ίδιος, πάσχων από καρκίνο, απαντά θετικά και αποφάσισε να εξιστορήσει τα «κατορθώματά» του στα απομνημονεύματά του.

Ο Johnson ισχυρίζεται ότι κατά την διάρκεια του πολέμου στο Ιράκ σκότωσε τόσους πολλούς όσους ουδείς άλλος: 2.746 αντίπαλους στρατιώτες.

Δύο φορές έλαβε μέρος στον πόλεμο: Ως επικεφαλής

της ειδικής ομάδας «Carnivore», ανήκε στο τμήμα του στρατού των ΗΠΑ που εισέβαλε το 2003 στο Ιράκ. Τον καιρό εκείνο διατείνεται ότι σκότωσε περισσότερους από 2.600 Ιρακινούς μαχητές, πυροβολώντας ή μαχαιρώνοντας πολλούς από αυτούς. Την στατιστική δεν κράτησε ο ίδιος, αλλά κάποιος από τους προϊστάμενούς του. Μιλώντας στη New York Post εκφράζει τη λύπη του για το ότι κάθε νεκρός αποτελούσε απλά και μόνο μια γραμμούλα στο σημειωματάριό του.

Στο ίδιο το βιβλίο του όμως, που τιτλοφορείται «Carnivore», δεν παρουσιάζεται το ίδιο μετριοπαθής και αυτοαναγορεύεται σε ήρωα, περιγράφοντας μερικά από τα ανδραγαθήματά του.

Στα φιλμ, λέει, εκείνοι που μαχαιρώνονται πεθαίνουν αμέσως. Στην πραγματικότητα ο θάνατος είναι πολύ πιο βασανιστικός, αναρωτιέται δε γιατί κάποιοι προτίμησαν αυτό το τέλος, υπερασπιζόμενοι τον Σαντάμ.

Γεννημένος στο πολεμοχαρές Κεντάκι όπου τα όπλα διακινούνται σαν τσίχλες, ο Johnson εξοικειώθηκε πολύ γρήγορα με τη βία.

Κατά την δεύτερη θητεία του το 2005 σκότωσε και άλλους πολλούς.

Ο 48χρονος πλέον βετεράνος, ελεύθερος τύψεων όπως δηλώνει, ζει με την οικογένειά του στη Φλόριντα, καλούμενος να αντιμετωπίσει τον καρκίνο. Δουλεύει σαν σύμβουλος σε εταιρεία βλημάτων, ωστόσο δεν θέλει να πυροβολήσει πια. Απλά, προφανώς, μόνο να αφηγείται…

Ακολουθήστε με στο twitter: https://twitter.com/1951976

Keywords
Τυχαία Θέματα