Ο Αβραμόπουλος πετάει το γάντι στη Χρυσή Αυγή

Με συνέντευξη που παραχωρεί στη “Real News”, o Δημήτρης Αβραμόπουλος πετάει το γάντι στη Χρυσή Αυγή, ενώ επισημαίνει ότι θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν, για τα μεγάλα σκάνδαλα τα οποία διερευνά η Δικαιοσύνη.

“Τίποτα δεν μας ανησυχεί, όσο κάνουμε καλά τη δουλειά μας, και έχουμε αποτέλεσμα. Διαφορετικά, η απογοήτευση μέρους του εκλογικού σώματος θα οδηγεί πάντα σε

ακραίες επιλογές. Σε ό, τι αφορά την αντιμετώπιση, η απάντηση είναι καμία έκπτωση και μηδενική ανοχή για όσους κινούνται εκτός των ορίων της συνταγματικής και της ποινικής νομιμότητας, από όπου κι αν προέρχονται”, σημειώνει ο Υπουργός Εξωτερικών.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αναφέρεται και στη διερεύνηση σκανδάλων από τη Δικαιοσύνη, που βρίσκεται σε εξέλιξη: “Όλα στο φως. Η κυβέρνηση δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν, να αποκατασταθεί η όποια οικονομική βλάβη του δημοσίου, αλλά κυρίως και πάνω απ’ όλα, να διαλυθεί η καχυποψία μεγάλου δυστυχώς τμήματος της κοινής γνώμης για συνενοχή, συγκάλυψη και ομερτά, που αφήνει την πολιτική ηγεσία της χώρας στο απυρόβλητο”, είναι τα λόγια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα