Ο “Χάρι Πότερ” και η “Ερμιόνη” σε νέες… περιπέτειες

Δύο από τους πρωταγωνιστές της διάσημης ταινίας «Χάρυ Πότερ» ανακοίνωσαν τα μελλοντικά τους σχέδια ακριβώς την ίδια ημέρα. Ο λόγος για τον Daniel Radcliffe και την Emma Watson οι οποίοι πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στις ταινίες, «Frankenstein» και «Cinderella» αντίστοιχα.

Ο Daniel Radcliffe γυρίζει εδώ και καιρό γύρω από το ρόλο του «Igor» σε μια νέα έκδοση του βιβλίου της Mary Shelley, “Frankenstein” σε σκηνοθεσία Paul

McGuigan. Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένονται να ξεκινήσουν τα φθινόπωρο του 2013 και κατά τον παραγωγό της John Davis, πρόκειται για μια ιστορία γύρω από τη φιλία και την λύτρωση.

Η Emma Watson θα ενσαρκώσει τον ρόλο της ταλαιπωρημένης πριγκίπισσας στην κινηματογραφική μεταφορά της «Cinderella» του Disney, σε σκηνοθεσία του διάσημου ηθοποιού και σκηνοθέτη Kenneth Branagh και τον ρόλο της κακιάς μητριάς θα υποδυθεί η Cate Blanchett. Η Walt Disney ήταν ανάμεσα σε άλλες τρεις ηθοποιούς (Gabriella Wilde, Saoirse Ronan και Alicia Vikander) για τον ρόλο της «Σταχτοπούτας», όμως επικράτησε η Emma Watson, η οποία δεν είναι η πρώτη φορά που φλερτάρει με τον συγκεκριμένο ρόλο. Το 2009 είχε σκεφτεί να ενσαρκώσει τον ίδιο χαρακτήρα σ’ ένα μιούζικαλ που σκόπευε να γράψει και να σκηνοθετήσει ο Marilyn Manson.

Keywords
Τυχαία Θέματα