Ο “κεραυνοβόλος” έρωτας της Avril Lavigne

Τελικά ο κεραυνοβόλος έρωτας υπάρχει. Στην περίπτωση της όμορφης τραγουδίστριας Avril Lavigne και του frontman του group Nickelback, Chad Kroeger, ο φτερωτός θεός έκανε το ‘θαύμα’ του ώστε οι δύο ερμηνευτές να ερωτευτούν με την πρώτη ματιά.

Ήταν το περασμένο καλοκαίρι, όταν οι δύο τους βρέθηκαν στο ίδιο στούντιο ηχογράφησης προκειμένου να συνεργαστούν στο album της Lavigne. Όπως αποκάλυψαν πρόσφατα σε συνέντευξη, ο έρωτάς τους γεννήθηκε από την στιγμή που τραγουδούσαν ο ένας απέναντι στον άλλον μες στο στούντιο. «Από τη στιγμή που σταθήκαμε μπροστά στο μικρόφωνο, τραγουδώντας ένα ερωτικό τραγούδι, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον, έγινε η αρχή. Αυτά τα πράγματα δε χρειάζονται πολύ χρόνο για να εξελιχθούν. Πριν καλά-καλά το καταλάβουμε είχαμε αρχίσει να βγαίνουμε μαζί», δήλωσε ο 38χρονος rocker με τη βραχνή φωνή.

Σε δικές της δηλώσεις η Lavigne είπε: « Ο Chad έδειξε αμέσως τα συναισθήματα του. Αρχίσαμε να βγαίνουμε και μια μέρα απλά μου είπε ότι θα με παντρευτεί. Η απάντησή μου ήταν ‘Το ξέρω’, γιατί ήταν ένα από αυτά τα πράγματα που ξέρεις μέσα σου από την αρχή».

Το ερωτευμένο ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον περασμένο Αύγουστο, ένα μήνα μόνο μετά τη γνωριμία τους, αφήνοντας έκπληκτους συγγενείς και θαυμαστές. Αν και στο γάμος τους θα παρευρίσκονται μόνο πολλοί στενοί φίλοι και συγγενείς, θέλουν κι οι δύο να είναι φαντασμαγορικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα