Ο Κικίλιας απέναντι στην ΠΟΕ-ΟΤΑ για τους μαθητές

Την αντιμετώπιση των ελλείψεων που έχουν παρουσιαστεί στη σίτιση των νηπίων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της Αθήνας, λόγω απεργιών της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ζητά με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, ο Βουλευτής Α’ Αθηνών Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας.

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα μαγειρεία του Βρεφοκομείου του Δήμου Αθηναίων, είχαν ως αποτέλεσμα να μην παρασχεθούν

τα προβλεπόμενα παιδικά γεύματα σε περίπου 30 από τους συνολικά 80 βρεφονηπιακούς σταθμούς της Αθήνας, αλλά και να μην λειτουργήσει το καθημερινό πρόγραμμα έκτακτης βοήθειας σε σχολεία, για περίπου 200 μαθητές, οι οικογένειες των οποίων δοκιμάζονται οικονομικά.

Βάσει των παραπάνω ο κ. Κικίλιας ρωτά τον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών, κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη, σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προχωρήσει, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στην παρεχόμενη από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς σίτιση εξαιτίας των κινητοποιήσεων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Επιπλέον, ζητά να μάθει πως θα προστατευθεί μια ευαίσθητη κοινωνική ομάδα, όπως τα παιδιά, από τις επιπτώσεις των κινητοποιήσεων στους ΟΤΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα