Ο Μουρίνιο “φωτογράφισε” το μέλλον του

Απόψε το βράδυ, και αναλόγως του αποτελέσματος της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ο Ζοσέ Μουρίνιο μπορεί και να αποτελεί παρελθόν για τον πάγκο της “Βασίλισσας”, με δεδομένο το βαρύ κλίμα που έχει διαμορφωθεί εις βάρος του εσχάτως στους “μερένγκες”. Αυτή η δύσκολη πραγματικότητα ωστόσο δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο “Chosen One” αποτελεί βασικό θέμα ενδιαφέροντος για τον αθλητικό Τύπο, παγκοσμίως.

Γι’ αυτό και ήταν μεγάλη επιτυχία για τη “Sun” η συνέντευξη την οποία κατ’ αποκλειστικότητα παραχώρησε ο Πορτογάλος προπονητής στον συντάκτη της εφημερίδας Άντονι Χάντσον, μιλώντας κυρίως για

το αγγλικό ποδόσφαιρο. Από όσα είπε λοιπόν, ο καθένας μπορεί να συμπεράνει ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο κάθε άλλο παρά αποκλείει το μεγάλο νησί από το προσωπικό επαγγελματικό μέλλον του. Και μάλιστα, φωτογραφίζοντας τη… ζεστασιά της Άρσεναλ, μιας και μίλησε με εξαιρετικά λόγια για τις συνθήκες εργασίας που απολαμβάνει στο Λονδίνο ο Αρσέν Βενγκέρ.

“Δεν σας κρύβω ότι ζηλεύω αυτή την εργασιακή ασφάλεια που απολαμβάνει ο Αρσέν Βενγκέρ, και φυσικά τη μακρά περίοδο που του έχει δοθεί για να παρουσιάσει αποτελέσματα με τη δουλειά του. Την ίδια στιγμή όμως, η δική μου νοοτροπία θα είχε ανάγκη και από την πίεση να πετύχω. Να κερδίσω. Η Άρσεναλ παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και αναδεικνύει εξαιρετικούς παίκτες, ενώ σε κάθε μεταγραφική περίοδο ανανεώνουν το έμψυχο δυναμικό τους”, σχολίασε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ακόμη για τη φετινή κούρσα στην Premier League, προβλέποντας ότι θα εξελιχθεί σε μάχη ανάμεσα στις δυο ομάδες του Μάντσεστερ, τη Γιουνάιτεντ και τη Σίτι, με το προβάδισμα να το έχουν οι “μπέμπηδες” του σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Keywords
Τυχαία Θέματα