Ο Νασράλα απειλεί να χτυπήσει το Ισραήλ

Ο ηγέτης της οργάνωσης  Hezbollah Χασάν Νασράλα απείλησε σήμερα ότι είναι σε θέση να εξαπολύσει χιλιάδες πυραύλους κατά του Τελ Αβίβ αλλά και άλλων σημαντικών πόλεων, σε έναν μελλοντικό πόλεμο με το Ισραήλ. Παράλληλα, υποστήριξε ότι οι μαχητές της Χαμάς στην Παλαιστίνη πέτυχαν μια καθαρή νίκη απέναντι στις δυνάμεις του Ισραήλ με τον βομβαρδισμό που εξαπέλυσαν τις προηγούμενες μέρες, και γι’ αυτό ανάγκασαν τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου να υποχρεωθεί σε εκεχειρία.

Ο σεϊχης Νασράλα μίλησε μέσω video

από μυστική τοποθεσία, όπως συνηθίζει να κάνει, και αναρωτήθηκε πως θα καταφέρει το Ισραήλ να ανταπεξέλθει σε μια μαζική επίθεση με πυραύλους από την πλευρά της Hezbollah και του Λιβάνου, όταν την ίδια ώρα θα δέχεται επιθέσεις από τη Χαμάς και τη Λωρίδα της Γάζας.

“O πόλεμος μαζί μας θα είναι ολοκληρωτικός, στο σύνολο της κατεχόμενης Παλαιστίνης. Από τα σύνορα με τον Λίβανο μέχρι τα σύνορα με την Ιορδανία στην Ερυθρά Θάλασσα”, απείλησε ο σεϊχης Νασράλα.

Το διάγγελμα του οποίου ήρθε τη στιγμή που η εκεχειρία ανάμεσα στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί, και μερικές μόλις μήνες τις εκλογές για την Κνεσέτ που έχει μπροστά του ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου, στο ξεκίνημα του 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα