Ο “πραγματικός” George RR Martin μπήκε στον κόσμο του Twitter

Ο συγγραφέας του Game of Thrones μπήκε στον κόσμο του Twitter, γεγονός που περίμεναν ανυπόμονα πολλοί θαυμαστές της σειράς και των βιβλίων του.

Μέχρι σήμερα στο Twitter υπήρχαν μόνο “ψεύτικοι” λογαριασμοί του George RR Martin, αλλά αυτή τη φορά είναι επίσημο! Ο συγγραφέας αποφάσισε να μπει στον κόσμο του Twitter

και μέσα σε λίγες ώρες έχει αποκτήσει χιλιάδες followers, οι οποίοι αναμένεται να γίνουν ακόμη περισσότεροι πολύ σύντομα.

Ο συγγραφέας δέχθηκε ασφαλώς και… βροχή από μηνύματα θαυμαστών του, γι` αυτό και φρόντισε να τους κόψει τη “φόρα” με το πρώτο του tweet.

Συγκεκριμενα, έγραψε πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί ιδιαίτερα με το twitter και καλεί τον κόσμο να επισκέπτεται περισσότερο στη LiveJournal σελίδα του.

Όπως και να έχει είναι ένα ακόμη βήμα για τον συγγραφέα, ο οποίος όσο περνάει ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο… σύγχρονος. Ας μην ξεχνάμε πως πριν γίνουν διάσημα τα βιβλία του είχε ελάχιστη επαφή με τον κόσμο του ίντερνετ και έγραψε τις ιστορίες των ηρώων του Game of Thrones σε ένα… απαρχαιωμένο DOS.

Αν ενδιαφέρεστε, πάντως, να τον ακολουθήσετε ο “πραγματικός” λογαριασμός του στο Twitter είναι @GRRMspeaking

Keywords
Τυχαία Θέματα