Ο σεναριογράφος του “Newsroom” φοβάται ότι… δεν έχει έμπνευση

Την ανησυχία του ότι δεν έχει ‘έμπνευση’ εξέφρασε ο σεναριογράφος της σειράς ‘The Newsroom’ ο οποίος όπως είπε, δεν έχει καθόλου ιδέες αυτή τη στιγμή.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος Aaron Sorkin ξέρει ότι σύντομα πρέπει να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς της HBΟ, το οποίο όμως δεν έχει καν γραφτεί ακόμα.

Όπως ανέφερε

σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ‘The Hollywood Reporter’, γνωρίζει πολύ καλά ότι το συνδρομητικό κανάλι ποντάρει πολύ στη συγκεκριμένη σειρά, ξοδεύοντας πολλά χρήματα σ΄αυτή, για τις αμοιβές των ηθοποιών αλλά και του ίδιου του Sorkin, του οποίου η φήμη στο Hollywood ως ενός από τους καλύτερους σεναριογράφους, έχει παίξει ρόλο στην επιτυχία της σειράς.

Αν και αυτό θα είναι το 165ο επεισόδιο που γράφει για την τηλεόραση, αισθάνεται ότι αυτή είναι η πιο δύσκολη στιγμή που περνάει στην καριέρα του. Ο 52χρονος Sorkin παραδέχθηκε ότι αισθάνεται πολύ άγχος που ξέρει ότι δεν έχει πολλά χρονικά περιθώρια, μιας και στις 14 Ιουλίου θα πρέπει να έχει το σενάριο έτοιμο και να το παραδώσει στην HBO.

«Φοβάμαι ότι απογοητεύω το καστ αλλά και το συνεργείο της σειράς. Απογοητεύω την HBO, ανθρώπους που ποντάρουν χρήματα σε εμένα και πάνω απ’ όλα αισθάνομαι ότι απογοητεύω το τηλεοπτικό κοινό», είπε ο σεναριογράφος.

Keywords
Τυχαία Θέματα