Ο ΣΕΒ ανοίγει την… αγκαλιά του για τον Τσίπρα

Οι σημερινές εργασίες της γενικής συνέλευσης του ΣΕΒ δεν θα είναι… συνηθισμένες, καθώς για πρώτη φορά ένας Αριστερός πολιτικός, και μάλιστα ηγέτης του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, θα βρεθεί στο άνδρο των βιομηχάνων, δηλαδή θεωρητικά του… καπιταλισμού.

Ο Αλέξης Τσίπρας αποδέχτηκε τη σχετική πρόσκληση του Δημήτρη Δασκαλόπουλου, και η συγκυρία… σκανδαλίζει, για να ακούσει κανείς τι έχει να πει

ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στα μέλη του ΣΕΒ, αλλά και κυρίως πως θα αντιμετωπίζουν οι βιομήχανοι τον πολιτικό που προσδοκά να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος, ο οποίος έχει ήδη ανοίξει το δρόμο για τη διαδοαχή του στις αρχαιρεσίες του 2014, κρατάει εδώ και αρκετό καιρό κριτική στάση απέναντι στο Μνημόνιο, καταγράφοντας τη διαπίστωση ότι δεν αποτελεί αξιόπιστο και ρεαλιστικό οδικό χάρτη για την έξοδο της Ελλάδας από τη σημερινή κρίση.

Θέσεις οι οποίες δεν απέχουν και πολύ από εκείνες που κατά καιρούς διατυπώνει ο Αλέξης Τσίπρας, ειδικά μετά τη “διόρθωση ρεαλισμού” του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με ανοίγματα προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία και τη γραφειοκρατία των Βρυξελλών.

Keywords
Τυχαία Θέματα