Ο θαυμασμός της Paltrow για τον Jay-Z

Ήταν ήδη γνωστό πως η Gwyneth Paltrow με το σύζυγό της Chris Martin των Coldplay και το ζεύγος Beyonce- Jay-Z είχαν πολύ φιλικές σχέσεις.

Όπως φαίνεται όμως η Paltrow, εκτός από την μουσική του, εκτιμά και άλλα πράγματα στον Jay-Z. Έχει υιοθετήσει απόλυτα τον τρόπο που έχει ο ράπερ να εκφράζει τη σημασία τού να έχει κανείς αυτοπεποίθησή.

«Δεν φοβάμαι πια όπως παλιά γιατί έμαθα πολλά απ΄ το πώς είναι να μην ‘κουβαλάς’

την άποψη των άλλων για σένα. Είναι τόσο απελευθερωτικό και μου δίνει πολύ δύναμη. Έμαθα πολλά από το Jay-Z γιατί η προσέγγισή του στη ζωή είναι πολύ ‘εσωτερική’. Είναι ένα πολύ καλό μάθημα!», δήλωσε η διάσημη ηθοποιός στο Harper’s Bazzar που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο.

Η Paltrow σίγουρα έχει μάθει πολλά κι από την μακρόχρονη σχέση της με τον τραγουδιστή Chris Martin με τον οποίο είναι μαζί πάνω από μία δεκαετία πλέον και έχουν αποκτήσει και 2 παιδιά μαζί. Η ηθοποιός μίλησε επίσης και για το γεγονός ότι πλησιάζει τα 40, για το αν μες στα σχέδιά της υπάρχει ένα τρίτο παιδί, για το τι σκέφτεται να κάνει με την καριέρα της λέγοντας πως αυτή τη στιγμή αισθάνεται πως βρίσκεται σ΄ ένα στάδιο της ζωής της που σίγουρα θέλει να κάνει κι άλλα πράγματα.

Δεν αποκλείει την ιδέα ενός τρίτου παιδιού πάντως μιας και τα δύο της παιδιά της έχουν εκφράσει την επιθυμία για αδελφάκι. Είναι κάτι που θα ήθελε κι η ίδια πολύ όπως λέει, οπότε το σκέφτεται πολύ σοβαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα