Ο Τσίπρας θέλει να “κλέψει” τους αγρότες από το ΚΚΕ

Στον χώρο συγκέντρωσης των αγροτών στον Ορχομενό Βοιωτίας θα βρεθεί το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας. Μια επίσκεψη συμβολική αλλά και βαθιά ουσιαστική, καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, οπλισμένος πολιτικά από την επικράτησή του στη διήμερη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, που ενέκρινε τους στρατηγικούς χειρισμούς του, επιχειρεί… εισβολή σε ένα συνδικαλιστικό “άβατο”.

Στον χώρο των αγροτών, το

ΚΚΕ είχε μέχρι σήμερα προνομιακή ευχέρεια κινήσεων, στην Κουμουνδούρου ωστόσο πιστεύουν ότι με τους κατάλληλους χειρισμούς μπορούν να ανατρέψουν αυτό το ισοζύγιο δυνάμεων και επιρροής, και να “κλέψουν” μέσα από τα χέρια του Περισσού μια κρίσιμη συνδικαλιστική μάζα, που μπορεί ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην κυβέρνηση. Η θέα των τρακτέρ άλλωστε, δίπλα στις εθνικές οδούς, παραμένει απειλητική.

Μετά την επίσκεψή του στο… μπλόκο του Ορχομένου, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να κάνει δηλώσεις, με τις οποίες θα παρέχει πολιτική κάλυψη και στήριξη στον αγώνα των αγροτών, καλώντας την κυβέρνηση να αναθεωρήσει την πολιτική της για τον αγροτικό κόσμο, και να λάβει σοβαρά υπόψιν το γεγονός ότι οι αγρότες, παρόλο που θα μπορούσαν, έχουν αποφύγει μέχρι σήμερα την όξυνση. Κρατώντας τα τρακτέρ στον… παράδρομο των εθνικών οδών.

Keywords
Τυχαία Θέματα