Οι ασυγκράτητες πριγκιπικές «ορέξεις» της Κέιτ Μίντλετον

Η περιπετειώδης εγκυμοσύνη της Kate Middleton εξακολουθεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των σκανδαλοθηρικών εφημερίδων ανά τον κόσμο.

Συνέχεια στην πλοκή που θα εκτυλιχθεί μέχρι τον ερχομό του «ξεχωριστού» τέκνου στον κόσμο αλλά και πέραν από αυτόν, έδωσε η αμερικανική ιστοσελίδα «showbizspy.com», η οποία προβαίνει σε συγκλονιστική αποκάλυψη για τα γούστα και τις ορέξεις της πριγκίπισσας.

Σε αντίθεση λοιπόν με τις ταπεινές τάσεις των συνήθων εγκύων, η Kate Middleton

εμφανίζεται ασυγκράτητη στην θέα μαρμελάδας –φράουλα, κρέμας και «scones». Θα μου πείτε, τι στο καλό είναι αυτά τα «scones»; Πρόκειται για είδος μπισκότων που οι Βρετανοί αρέσκονται να τρώνε με τη συνοδεία των άλλων δύο υλικών. Όλος αυτός ο συνδυασμός φαντάζει ακαταμάχητος μπροστά στην πείνα της γλυκιάς Kate και είναι πραγματικά κρίμα, όπως συμφωνεί και ο δαιμόνιος ρεπόρτερ της αμερικανικής ιστοσελίδας, ο οποίος δεν διστάζει μπροστά στην διασπορά εμετικών ειδήσεων, που το στομάχι της τον αποβάλλει συχνά βίαια.

Είναι κάτι τέτοια δυσάρεστα συμβάντα άλλωστε, που οδήγησαν την πριγκίπισσα στην σκληρή αναμφίβολα απόφαση να αρνηθεί την πρόσκληση της φιλόξενης βασίλισσας ώστε να περάσουν μαζί της γιορτές των Χριστουγέννων και να διαλέξει αντ’ αυτού το φτωχικό πατρικό της, το οποίο, μπορεί μεν να στερείται βασιλικών ανέσεων, διαθέτει όμως εύκολη πρόσβαση στην κοντινότερη κλινική. Το κατά τ’ άλλα πληρέστατο και διαφωτιστικότατο ρεπορτάζ δεν περιέχει, δυστυχώς, την κρίσιμη πληροφορία για τον τόπο που θα γιορτάσει ο άνδρας της τις γιορτινές αυτές ημέρες. Είμαστε βέβαιοι όμως, ότι σύντομα κι αυτό το άκρως ενδιαφέρον μυστήριο θα βρει τη λύση του …

Keywords
Τυχαία Θέματα