Οι πρώτες εμφανίσεις του Bradley Cooper με το νέο… αμόρε

Άρχισε τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις ο Bradley Cooper με το μοντέλο Suki Waterhouse, με την οποία φημολογείται ότι έχει ξεκινήσει ένα ειδύλλιο το τελευταίο διάστημα.

Το περασμένο Σάββατο, ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε με την όμορφη Suki στα βραβεία Spike TV Guys’ Choice. Σύμφωνα με το περιοδικό People, το 20χρονο μοντέλο ήταν

πολύ απλά ντυμένο και καθ’όλη την διάρκεια της εκδήλωσης ήταν στο πλευρό του Bradley Cooper καθώς μιλούσαν με άλλους γνωστούς ηθοποιούς όπως οι Amy Adams, Ben Affleck και Mark Wahlberg.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός ήταν πολύ διακριτικός όλο αυτό το διάστημα σε ότι είχε να κάνει με τον καινούργιο του έρωτα. Οι δύο ερωτευμένοι είχαν γνωριστεί τον περασμένο Μάρτιο και από την πρώτη στιγμή είχε φανεί ότι υπήρχε ‘χημεία’ ανάμεσά τους, όπως λένε πηγές.

Όταν πριν λίγο καιρό είχε ακουστεί ότι ο Cooper έβγαινε με την Jennifer Lawrence, εκείνος είχε απαντήσει «θα μπορούσε να είναι κόρη μου». Όπως φαίνεται όμως τελικά ο 38χρονος ηθοποιός δεν πρέπει να έχει και τόσο πρόβλημα με το θέμα της ηλικίας μιας και περνάει την Suki 18 ολόκληρα χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα