Όλοι κατά… Καράμπελα στο MEGA

Έντονες αντιδράσεις και σχόλια προκάλεσαν οι απόψεις που διατύπωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καράμπελας με την εμφάνισή του το πρωί στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”, με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη.

Ο βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας επιχείρησε να αρθρώσει επιχειρηματολογία υπέρ των κινήσεων της κυβέρνησης στον χώρο του δημοσίου, οι θέσεις του ωστόσο προκάλεσαν την έντονη αντίδραση όχι μόνο του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη, αλλά και του Κώστα Πανταζή του ΠΑΣΟΚ,

του κόμματος δηλαδή με το οποίο συγκυβερνά η Νέα Δημοκρατία, αλλά και της Κατερίνας Μάρκου της ΔΗΜΑΡ, του κόμματος που μέχρι πρότινος βρισκόταν στην ευθύνη της διακυβέρνησης του τόπου, μαζί με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Ακόμη και ο παρουσιαστής Δημήτρης Καμπουράκης άλλωστε έσπευσε να “διοθρώσει” τον Γιάννη Καράμπελα, ο οποίος διευκρίνισε ότι.. δεν εννοούσε αυτό που ακούστηκε, όταν μίλησε για “σπατάλες” στο δημόσιο, αναφερόμενος στη μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων, για να ζητήσει τελικά να υπάρξει ανταπόκριση μισθού και εργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα