Ούτε τα βασικά ο ΕΣΑΚΕ σε θέματα τεχνολογίας

Η ταχύτητα εξάπλωσης του διαδικτύου πλησιάζει αυτή του φωτός, ενώ όλο και πιο δημοφιλή γίνονται καθημερινά τα περίφημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται δηλαδή για πρώτης τάξεως εργαλεία που αν χρησιμοποιηθούν καταλλήλως μπορούν να αποτελέσουν την καλύτερη διαφήμιση για κάποιον που έχει ανάγκη να παρουσιάσει στο κοινό την. πραμάτεια του. Όπως ο ΕΣΑΚΕ καλή ώρα.

Εξαιρώντας τα περισσότερα παιχνίδια των δύο αιωνίων, τα υπόλοιπα παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον και άπαντες παραδέχονται ότι το σασπένς

και η αγωνία που προσφέρουν χτυπάει κόκκινο. Σε μεγάλο βαθμό αυτό ίσχυε και τα προηγούμενα χρόνια, απλά φέτος τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα. Τι κάνει όμως η διοργανώτρια αρχή ώστε να εκμεταλλευτεί αυτή την ευτυχή συγκυρίας Λίγα πράγματα.

Το live των αγώνων είναι ένα από τα χειρότερα σε όλη των Ευρώπη, ενώ την ώρα που Ισπανία και Ιταλία διαφημίζουν μετά την ολοκλήρωση κάθε αγωνιστικής τις επτά και δέκα καλύτερες φάσεις αντίστοιχα με βιντεάκια που κάνουν χιλιάδες χτυπήματα στις ιστοσελίδες τους, εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου. Καλές οι υποσχέσεις και οι εξαγγελίες, αλλά επί της ουσίας ελάχιστα πράγματα έχουν βελτιωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα