Παντρεύεται ο «Καβαλιέρε»: Ποια είναι η 27χρονη τυχερή!

Μπορεί αυτό το δροσερό αγόρι να μην εμπνέει την ευρωπαϊκή ηγεσία, η οποία επιχειρεί να θέσει προσκόμματα στην ένδοξη επιστροφή του στην πρωθυπουργία, όμως τα κάλλη του πρώην Πρωθυπουργού της Ιταλίας, Silvio Berlusconi, φαίνεται ότι δεν παύουν ποτέ να θέλγουν το ωραιότερο των φύλων.

Μια ακόμα απόδειξη της ακαταμάχητης, αναλλοίωτης από τον χρόνο, γοητείας του Καβαλιέρε παρουσιάσθηκε στο ιταλικό κοινό χθες, κατά την συνέντευξή του στην ιταλική τηλεόραση.

«Ναι, είμαι αρραβωνιασμένος με μια Ναπολιτάνα.

Είναι επίσημο. Είναι τόσο νεότερή μου, ώστε υπάρχει μια διαφορά 49 ετών μεταξύ μας – επομένως κάπως υπερβολική. Είναι 27 ετών, ονομάζεται Francesca και είναι ένα όμορφο κορίτσι, όμορφο εξωτερικά, αλλά ακόμα ωραιότερο εσωτερικά. Φέρνει συνεχή χαρά. Είναι πολύ κοντά μου, με αγαπάει πολύ και την αγαπώ κι εγώ», ήταν τα συγκινητικά, σε μεγάλο, ομολογουμένως, βαθμό, λόγια του αναγεννημένου Silvio.

Είναι εύλογο κάποιες γυναίκες, Ιταλίδες αλλά και ανά τον κόσμο, να αισθάνονται μια κάποια μελαγχολία διαβάζοντας την παρούσα είδηση. Ένα από τα τελευταία «κελεπούρια» που ήταν ακόμα προς διάθεση αποσύρεται πλέον από την «αγορά». Όμως, δεν παύει ο επερχόμενος γάμος να συνιστά έναν ακόμα θρίαμβο του έρωτα και να αποδεικνύει ότι, όταν συνδυάζεται η «εσωτερική ομορφιά» και η «αληθινή αγάπη», επιβοηθούμενη ίσως (λέμε ίσως) και από τα κατάλληλα οικονομικά εφόδια, δεν υπάρχουν χάσματα που δεν μπορούν να γεφυρωθούν…

Keywords
Τυχαία Θέματα