Παπαδημούλης: Ο Σαμαράς «χαστουκίζει» τους εταίρους του

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στον Real FM χαρακτήρισε ως ακραία αντιδημοκρατική ενέργεια το κλείσιμο της ΕΡΤ, ενώ επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξετάζει το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής.

«Δυστυχώς αυτή η κροτίδα έσκασε στα χέρια του. Δεν λογάριασε τους ανθρώπους που συγκεντρώνονται καθημερινά έξω από το Ραδιομέγαρο», τόνισε ο κ. Παπαδημούλης ο οποίος

επισήμανε ότι η ΕΡΤ «δεν ήταν υπόδειγμα δημοσιογραφικής ανεξαρτησίας, ούτε υπόδειγμα ορθής οικονομικής διαχείρισης», ωστόσο υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση μπορούσε να προωθήσει τα σχέδια της αναδιοργάνωσης και της εξυγίανσης με την ΕΡΤ ανοιχτή και όχι με το μαύρο στην οθόνη».

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις των δύο κυβερνητικών εταίρων για το λουκέτο στην ΕΡΤ ο κ Δημήτρης Παπαδημούλης είπε ότι «ο κ. Σαμαράς αντιμετωπίζει τους εταίρους του με έναν διαρκώς πιο ταπεινωτικό τρόπο.Τους “χαστουκίζει” στα μούτρα και τους λέει ότι δεν σας λογαριάζω. Αυτοί φοβούμενοι τις κάλπες αρνούνται να υπερασπίσουν τις θέσεις τους και την αξιοπρέπειά τους με συνέπεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα