Ποιοι είναι οι πλουσιότεροι μάνατζερ του κόσμου

Υπάρχουν κάποιοι μισθοί που στο άκουσμά τους και εν συγκρίσει με τον ταπεινό ή ανύπαρκτο δικό σου σε κάνουν να «σκυλιάζεις». Οι αμοιβές κάποιων μάνατζερ φθάνουν, όπως παρουσιάζονται από την «Wirtschaftsblatt», ακόμα και τα 50.000 ευρώ ανά ώρα!

Ιδού οι πέντε πιο ακριβοπληρωμένοι εξ αυτών (το ωρομίσθιο βασίζεται στον υπολογισμό διακοσίων εργάσιμων ημερών/έτος, δέκα εργασίμων ωρών/ημέρα, 80 ώρες την εβδομάδα και ποτέ διακοπές):

Νο5: Stephen Chazen. O Διευθυντής της Oxy, δηλ. της Occidential Petroleum, λαμβάνει ετήσια

αμοιβή από την εταιρεία που ειδικεύεται στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο ύψους 58,6 εκ. ευρώ.

Νο4: Ron Johnson. O επικεφαλής της αλυσίδας καφετεριών J.C. Penney αμείβεται με το ασήμαντο ποσό των 68,4 εκ. ευρώ τον χρόνο.

Νο3: Larry Page. Το αφεντικό της Google με την ετήσια αμοιβή ύψους 70 εκ. ευρώ κερδίζει το χάλκινο μετάλλιο!

No2: Larry Ellison. Ίδιο το μικρό όνομα, διαφορετικό το χρώμα του μεταλλίου για τον ισχυρό άνδρα της Oracle, η ετήσια αμοιβή του οποίου ανέρχεται στα 74,8 εκ. ευρώ.

Νο1: David Simon. Πολλοί θα ανέμεναν ένα πιο γνωστό όνομα στην πρώτη θέση, αλλά αυτή καταλαμβάνεται από τον Πρόεδρο της εταιρείας ακινήτων, Simon Property Group. Η ετήσια αμοιβή του «καταγράφεται» στο ποσό των 100 εκ. ευρώ, που αντιστοιχεί στο διόλου ευκαταφρόνητο ωρομίσθιο των 50.000 ευρώ.

Εις υγείαν μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα