Προβλέψεις διημέρου για το Στοίχημα: Αντε και η Παναγιά μαζί μας

Απολογισμός Πέμπτης: το fun bet με απόδοση 81.00 της πρόκρισης της Βασιλείας στα πέναλτι δεν επιβεβαιώθηκε αλλά τα υπόλοιπα πέρασαν… κορδέλα. Και το μονό αποδεκτό με το over στο Μπενφίκα – Φενερμπαχτσέ (1.70), και η δυάδα με goal/goal σε Λισσαβώνα (1.85) και Λονδίνο (1.73) και ο συνδυασμός άσου με over της Μπενφίκα (2.10)

Η θεωρία του 20ευρου: σε 4 ματς (από 20 έκαστος) κι ένα fun bet (1 ευρώπουλο) πονταρίστηκαν 81 ευρώ και «γύρισαν» 147,6 ευρώ, κέρδος 66,7.

Προτάσεις διημέρου για

σήμερα, μιας και η στήλη πάει για πασχαλινές διακοπές και θα επανέλθει πάλι την Τετάρτη του Πάσχα στις επάλξεις. Επειδή πολλοί από εσάς ποντάρετε στα πρακτορεία, προσπάθησα να προτείνω κυρίως αγώνες που είναι και στο «πετσοκομμένο» ΟΠΑΠικό κουπόνι.

Τουρκία: κρατάω το διπλό της Μπούρσασπορ από τα σαββατιάτικα ματς, η Ορντούσπορ… πεθαίνει για βαθμούς αλλά παραπαίει και πρακτικά -όχι μαθηματικά όμως- έχει υποβιβαστεί. Ερχεται άλλωστε από επτά συνεχόμενες ήττες. Στα της Κυριακής, με τη Φενέρ ξενερωμένη μετά τον αποκλεισμό από την Μπενφίκα και κουρασμένη από τα συνεχή ματς παίζει, παρουσία (λένε τα ρεπορτάζ) τουλάχιστον 20.000 οπαδών της στο «Ατατούρκ Ολιμπιάτ» με την Μπουγιουκσεχίρ. Και η συνολική παράδοση (4-0-1) είναι με τη γηπεδούχο, όπως και το μεγαλύτερο κίνητρο: αυτό της παραμονής.

Αλλο ένα καλοπληρωμένο σημείο είναι ο άσος της Καραμπούκσπορ επί της Γκαζιαντέπσπορ: η Καραμπούκ με νίκη… καθαρίζει, η Γκαζιαντέπ είναι άνετη, άντε να χρειαστεί ένα βαθμό ακόμη μέχρι τέλους.

Αγγλία: από τις πλέον αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες η Γουέστ Μπρομ την ώρα που η Γουίγκαν δίνει… τελικό στο «Χόθορνς». Σε καλή τιμή το διπλό. Για τη Φούλαμ είναι… ηθικό θέμα να νικήσει την ήδη υποβιβασμένη Ρέντινγκ ερχόμενη από πέντε σερί ματς άνευ νίκης.

Την Κυριακή έχει το ντέρμπι του Λίβερπουλ, με την Εβερτον να έχει να κάνει διπλό από το 1999 (6-6-0 έκτοτε) και τη γηπεδούχο να ξεσπά με «εξάρα» στη Νιούκαστλ αλλά, κακά τα ψέματα, καλύτερη της Εβερτον δεν είναι φέτος.

Αξία στο διπλό της Αστον Βίλα (μετά το 6-1 επί της Σάντερλαντ) στο «Κάροου Ρόουντ» επί της Ρέντινγκ η οποία μόνο την ουραγό Ρέντινγκ νίκησε στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της.

Ιταλία: για τους… πιστούς της στήλης έχετε δει ότι κυνηγώ ισοπαλίες τα μεσημέρια της Κυριακής ως μόνο ποντάρισμα στη Serie A κάθε Σαββατοκύριακο. Η Κατάνια σφυρίζει πλέον αδιάφορα αλλά και διπλό να έρθει, πώς να σωθεί η Σιένα όταν κλείνει τη σεζόν με Φιορεντίνα (μέσα), Νάπολι (έξω) και Μίλαν (μέσα); Ασος.

Γαλλία: στο Ρεμς – Αζαξιό… βγάζει μάτια η ισοπαλία, αμφότερες ισόβαθμες στο +4 από τη γραμμή του υποβιβασμού, ποντάρω στο πιο σύνηθες αποτέλεσμα τέτοιον καιρό στη Γαλλία.

Στο «Ογκίστ Μπονάλ» η Σοσό παίζει με μια Λοριάν που έχει να σκέφτεται τον επικείμενο ημιτελικό Κυπέλλου στην Εβιάν σε λίγες μέρες, οπότε ο άσος αποτελεί καλή επιλογή.

Πορτογαλία: δύο νίκες έχει όλες κι όλες εντός «Αβέιρο» φέτος η ουραγός Μπέιρα Μαρ, με Ρίο Αβε πριν τα Χριστούγεννα και με Ζιλ Βιθέντε δύο εβδομάδες πριν. Η Μαρίτιμο ουσιαστικά σφυρίζει αδιάφορα, έχει συμπληρώσει τρία ματς δίχως νίκη, ενώ στα επτά τελευταία επτά παιχνίδια της έχει μόλις ένα τρίποντο.

Στην Ακαδέμικα ο Σέρζιο Κονσεϊσάο πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στον πάγκο με το 1-0 επί της Μορεϊρένσε και θέλει να κάνει καθοριστικό βήμα για την παραμονή ενάντια σε μια μέτρια Σετούμπαλ που δεν… καίγεται κιόλας. Ενα διπλό έχει φέτος η Ακαδέμικα κι αυτό τον… Σεπτέμβριο επί της Μαρίτιμο. Ρισκάρω.

Ολλανδία: η ΑΖ Αλκμααρ εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία με το εμφατικό 4-0 στο Χέρενφεν και πλέον… ζει και αναπνέει για τον τελικό Κυπέλλου της ερχόμενης Πέμπτης κόντρα στην Αϊντχόφεν. Η Τσβόλε χρειάζεται έναν βαθμό για να κλειδώσει την παραμονή, νίκησε σε Φένλο και Ναϊμέγκεν στις ισάριθμες τελευταίες εξορμήσεις της κι αν γίνει το αναμενόμενο rotation στη γηπεδούχο, το καλοπληρωμένο διπλό έχει πιθανότητες!

Ισπανία: «σέρνεται» η Λεβάντε ερχόμενη από τέσσερις σερί ήττες, «καίγεται» η Μαγιόρκα που έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει.

Στη Segunda Division υπάρχει την Κυριακή το Χέρκουλες – Ουέσκα στο Αλικάντε: οκτώ σερί ματς αήττητη η Χέρκουλες, οκτώ ήττες στα 12 τελευταία η Ουέσκα που αν χάσει… χάνεται.

Γερμανία: η Αϊντραχτ πήρε 0-0 στο Μάιντζ και παραμένει στο κόλπο της Ευρώπης, η Φορτούνα είναι επί εννέα σερί ματς χωρίς νίκη και κυριευμένη από το άγχος της παραμονής.

Την Κυριακή η Φράιμπουργκ δεν θέλει να πάει στράφι η εξαιρετική φετινή σεζόν, παίζει με την Αουγκσμπουργκ και δεν με πολυψήνει για τόσο χαμηλό άσο. Επτά ματς χωρίς ισοπαλία η Φράιμπουργκ, δέκα η Αουγκσμπουργκ. Μπορεί!

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα