Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Ξανά με Canadian, αλλά και εμπνεύσεις

Χθεσινός απολογισμός: Εύχομαι ο Ζερεμί Αλαντιέρ να έχει θάνατο αργό και βασανιστικό. Δεν μπορείς, κύριε, την ώρα που στο 92’ μας κάνει την ασούκλα η Λίμερικ αν και παίζει με παίκτη παραπάνω, και εσύ να κάνεις διπλό τη Λοριάν που είχαμε «δεμένο» το χηνάρι!

Πέρα από την πλάκα, η πεντάδα στο Canadian έβγαλε μια τριάδα και τρεις δυάδες «αγγίζοντας» την τετράδα, με χαμένο από νωρίς το 4-6 γκολ της Αρσεναλ. Πέρασαν το διπλό της Γκρίμσμπι (2.45),

το Χ2 της Νταμπάρτον (2.20) και ο άσος Λίμερικ (1.91) καθώς το fun bet με το… ξερό διπλό της Νταμπάρτον (4.75).

Η θεωρία του 20ευρου: σε 5 ματς και 1 fun bet πονταρίστηκαν 110 ευρώ (από 20 και 10 έκαστος, αντίστοιχα) και τα «γύρισαν» 182,2 ευρώ. Τα κέρδη έφτασαν τα 72,2 ευρώ. Καλά πάμε, μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Στην ίδια λογική με χθες θα πορευτώ και σήμερα, ήτοι παρολί με ζητούμενα και μεγάλες αποδόσεις που είθισται να… κρύβονται σε διοργανώσεις Κυπέλλων.

* Χόρσενς – Ράντερς: πιο ποιοτική η Ράντερς, έχει νικήσει με 1-0 στον πρώτο ημιτελικό και πληρώνει καλά ενάντια σε μια μέτρια ομάδα.

* ΒΑΚ Πέλετς – Αούστρια Βιέννης: γκραν φαβορί η Αούστρια, σκοράρει εύκολα όμως η ΒΑΚ και ρισκάρω στα πολλά γκολ. Νοκ άουτ προημιτελικός είναι άλλωστε…

* ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης: σε λογική fun bet κρατάω το διπλό στο ημίχρονο, πλειστάκις έχω αναφέρει από τη στήλη για τη φετινή αδυναμία του ΠΑΟΚ στα πρώτα 45λεπτα στην Τούμπα.

* Χάλμσταντ – Ατβιντάμπεργκ: κακή η Χάλμσταντ έχασε δίκαια στο Γκέφλε, προβληματίζει και η Ατβιντάμπεργκ νίκησε… κοτζάμ ΑΪΚ χωρίς καν μάλιστα να πιάσει ιδιαίτερα καλή απόδοση. Ρίσκο στον άσο.

* Εσκισεχίρσπορ – Φενερμπαχτσέ: με εννέα βασικούς εκτός ενδεκάδας (δείτε το preview του ματς) η κουρασμένη από τα συνεχή ματς Φενέρ, η «Ες-Ες» δύναται μια νίκη στον ημιτελικό. Αλλωστε, για τη Φενέρ, υπάρχει και η ρεβάνς…

* Στουτγκάρδη – Φράιμπουργκ: σε 109 χρόνια ζωής η Φράιμπουργκ για πρώτη φορά μετέχει σε ημιτελικό Κυπέλλου, πήρε τις προκρίσεις φέτος εκτός έδρας και στο ντέρμπι της Σουηβίας με τη Στουτγκάρδη είναι αουτσάιντερ. Αλλά μιλάμε για τη φετινή… τρελο- Στουτγκάρδη.

* Εβιάν – Παρί Σεν Ζερμέν: γκραν φαβορί η Παρί, λογικά θα κυνηγήσει (και) το Κύπελλο τώρα που δεν έχει υποχρεώσεις στο Champions League. Διπλό στο ημίχρονο για καλή απόδοση και τίποτε άλλο.

* Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γ.: καιρό δεν έχει να κάνει ανατροπή η Γιουνάιτεντ εκτός; Μια φορά μόνο φέτος, με την Αστον Βίλα ενώ η Γουέστ Χαμ εντός έδρας εμφάνισε 1/2 με Λίβερπουλ και Εβερτον.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα