Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Scandic, U20 και διαδίκτυο

Χωρίς πολλά πολλά, πλην ρίσκου και εμπνεύσεων

Κακή η μέρα χθες, στις δυάδες πέρασε από ένα (το 1.91 του under της Παραγουάης και το 1.90 του no goal της Τουρκίας), στο Yankee πάλι ένα (το τυχερό της Μόλντε που πλήρωσε 3.25) και στο διαδίκτυο η νίκη της Τουρκίας με χάντικαπ (1.83).

Η θεωρία του 20ευρου: Σε 9 ματς και 3 fun bets πονταρίστηκαν (από 20 και 10 αντίστοιχα) 210 ευρώπουλα και «γύρισαν» 177,8, ζημία 32,2 ευρώ.

Αρχικό ταμείο (από 1/2/2013): 2.000 ευρώ.

Τρέχον

ταμείο: 2.114,8 ευρώ.

Και για τα κυριακάτικα ματς είχα τοποθετηθεί από το γενικό άρθρο της Πέμπτης. Κοινώς, Ουζμπεκιστάν και Ουρουγουάη από τα σημερινά του Παγκοσμίου Κυπέλλου U20. Και με τους Ουζμπέκους, επειδή έχουν κάνει φοβερή δουλειά στην υποδομή, είμαι (ίσως υπερφίαλα πολύ) αισιόδοξος ποντάροντας και σε νίκη με χάντικαπ επί της Νέα Ζηλανδίας. Οσο για το ματς της Ουρουγουάης με την Κροατία, δεν αποκλείω και το να σκοράρουν αμφότερες.

Κατά τα λοιπά… μύλος. Και στο Νιγηρία – Ισπανία και στο Ουρουγουάη – Ταϊτή ποντάρω σε over ημιχρόνων, κοινώς μόνο διαδικτυακά μπορείτε να ακολουθήσετε.

Οσο για τα σκανδιναβικά; Ο,τι απόδοση βλέπω σήμερα κάτω του 2.00, μου κάνει για κόντρα και υπάρχουν επιχειρήματα σε όλα! Δεν με πείθει απόδοση φαβοριτισμού για να ακολουθήσω, ακόμη και το 1.60 της Ασίρισκα ή το 1.75 της Χάουγκεσουντ. Κάποια στιγμή το «νικάω εντός, χάνω εκτός» της Μπραν θα πάψει. Ρίσκο; Ε, αλλιώς δεν βγαίνει.

Η συνέχεια του άρθρου και συνοπτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα