Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Special και fun bets στο Μόναχο

Quote: Δεν υπάρχει άγχος. Υπάρχουν μόνο άνθρωποι με αγχώδεις σκέψεις.

Χθεσινός απολογισμός: ως τις 22:00 έχουν περάσει οι διπλούρες των Τραμπζονσπόρ (3.20) και Μίντιλαντ (3.10), όχι η ισοπαλία της Σιριάνσκα αφού με πέναλτι και αποβολή αντιπάλου από νωρίς είχε «δέσει» τον άσο, και έβγαινε τριαδούλα στο Yankee με διπλό της Κολωνίας. Που προηγούνταν από νωρίς στο σκορ αλλά το κωλόπαιδο, ο αλήτης Ντάστιν Μπόχαουερ ισοφάρισε για την Ντούισμπουργκ (τι να τον κάνεις τον βαθμό, μωρή;) στο 91’. Συν ότι τριάδα (κακό «διάβασμα») και fun bets δεν πέρασαν

ούτε ακούμπησαν, μια γλυκιά Δευτέρα εξελίχθηκε σε κακή ημέρα.

Η θεωρία του 20ευρου: σε 7 ματς (από 20 έκαστος) και 2 fun bets (από 10) πονταρίστηκαν 160 ευρώ και «γύρισαν» 119 ευρώ με απολογισμό 2/9.

Για να σας βάλω στη λογική του αποψινού Μπάγερν – Μπαρτσελόνα στο Μόναχο, θυμίζω λίγο τακτική και συστήματα στα αντίστοιχα πρώτα ματς των προημιτελικών: των Βαυαρών με τη Γιουβέντους στο ίδιο γήπεδο και των Καταλανών στο Παρίσι με την Παρί.

Κόντρα στη Γιούβε του άπειρου ακόμη Αντόνιο Κόντε ο Γιούπ Χάινκες κέρδισε κατά κράτος τη μάχη των πάγκων με παίκτη κλειδί, κόντρα στο ιταλικό 3-5-2, τον Σβαϊνστάιγκερ ως συνδετικό «κρίκο» μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Οι Βαυαροί έπαιξαν πολύ από τα πλάγια, ο Χάινκες όταν υπερφόρτωνε μία πλευράς έβλεπες ότι συνοδευόταν με κίνηση μέσα στην περιοχή των Μάντζουκιτς, Μίλερ και κάθετη κίνηση του πλάγιου παίκτη από την πλευρά του οποίου παιζόταν η μπάλα. Και χαρακτηριστικό της συγκέντρωσης στο παιχνίδι, των Γερμανών είναι οι 21 ευκαιρίες που δημιούργησαν, το καλύτερο ρεκόρ τους φέτος στο θεσμό.

Η δε Μπάρτσα στο Παρίσι αντιμετώπισε, μην έχοντας τον Μέσι για ένα ημίχρονο, κυρίως έναν Κάρλο Αντσελότι «σοφότερο» από ποτέ, προφανώς έχοντας παρακολουθήσει πολύ από την τακτική του Ζοσέ Μουρίνιο στα clasico αλλά και… ολίγον τι από Φέργκιουσον βλέποντας τον Ντέβιντ Μπέκαμ να έχει αντίστοιχο ρόλο όπως ο Ράιαν Γκιγκς λίγες εβδομάδες πριν στο Ρεάλ – Γιουνάιτεντ!

Και προφανώς μάθαμε αν η Μπάρτσα μπορείς χωρίς Μέσι: γκολ με τον Αργεντινό στην ενδεκάδα, μετά επί (45+60) 105 λεπτά δίχως αυτόν γκολ έβαλε επειδή ο Σιρίγκου χάρισε ένα τέρμα, στη Βαρκελώνη δίχως αυτόν γκολ δεν θα έβαζε… ποτέ. Ωστόσο, ειδικά στο Παρίσι είχε καλό passing game με εξαίρεση κάποια ενδιάμεσα τρίλεπτα της Παρί και δημιούργησε φάσεις όταν βρήκε χώρους από τα άκρα, κυρίως με τον Ντάνι Αλβες.

Επί των αποψινών, η απουσία του τιμωρημένου Μάντζουκιτς φέρνει βασικό τον Γκόμες και μάλλον… καλύτερα για την Μπάγερν αφού θα έχει έναν παίκτη περισσότερο ώρα στην περιοχή της Μπάρτσα μιας και ο πρώτος συχνά κινείται παράλληλα με τις γραμμές του πλαγίου για να κάνει χώρο για τους μεσοεπιθετικούς της Μπάγερν.

Το ματς θα κριθεί, αν κριθεί, από τον Μίλερ: αν ο πανέξυπνος Γερμανός μέσος καταφέρει να… σπρώξει τον Μπουσκέτς από τα χαφ σε ρόλο λίμπερο μπροστά από τα στόπερ της Μπάρτσα (ο Πικέ με τον άπειρο Μπάρτρα) με την Μπάγερν να κερδίζει χώρο στη μεσαία γραμμή. Αν όχι τότε ο Βαν Μπόιτεν θα βρει περισσότερες φορές απέναντί του τον Μέσι ή όποιον άλλον πέσει πάνω του: κι αυτό δεν είναι καλό!

Τι ποντάρουμε; Με τέτοιες τιμές και τον άσο τόσο χαμηλά (άκου 2.15 η Μπάγερν) κανονικά πρέπει να πω «διπλό» αλλά δεν ψήνομαι τόσο.

Για άσο στο ημίχρονο που σκεφτόμουν, με την Μπάγερν να έχει βάλει τα από τα 14 τα 8 γκολ της στο Μόναχο φέτος στη διοργάνωση, με αποτρέπει το μόλις 1 γκολ (από τα συνολικά 6) παθητικό της Μπάρτσα σε πρώτα 45λεπτα εκτός έδρας, κι αυτό ήταν τον Νοέμβριο στη Γλασκώβη. Δύο δέχθηκε από τη Σέλτικ συνολικά, δύο από τη Μίλαν και δύο από την Παρί. Ναι, προφανώς καμιά τους δεν είναι… Μπάγερν. Το κρατάω, υπό τη σκέψη ότι η Μπάγερν σκοράρει πρώτη. Και περιμένουμε…

Σε σύνολο τερμάτων, δύσκολο να φύγει από το 2-3 γκολ ο αγώνας, όπως «ξέφυγε» στο Παρίσι αλλά με τρία γκολ στο τέλος αλλιώς θα μιλούσαμε σε άλλη βάση. Υπάρχει και το ποντάρισμα για ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, με αουτσάιντερ το πρώτο που κυκλοφορεί στο 3.10. Το προφανές είναι το δεύτερο αλλά κάτι μου λέει πως θα υπάρχει απόψε ένα… τρελό πρώτο 45λεπτο και ένα πιο «μαζεμένο» δεύτερο.

Σε πιο special bets, για πρώτο ή any time σκόρερ πήγε το μάτι κατευθείαν στον Σβαϊνστάιγκερ: χώρους να προσεγγίσει την περιοχή δεν θα βρει, άρα περιμένω αρκετά σουτ εκτός περιοχής. Και… τα έχει!

Κατά τα λοιπά, στο Μίλγουολ – Μπλάκμπερν το προφανές ποντάρισμα είναι το goal/goal (9/20 και 12/21 αντίστοιχα) αλλά μιλάμε για «εξάποντο» παραμονής στην τέταρτη φετινή τους αναμέτρηση και οι προηγούμενες τρεις έληξαν no goal. Να λήξει και τέταρτη; Για να το… πονηρέψω λίγο, το ίδιο έγινε και χθες στο Εσκισεχίρσπορ – Τραμπζονσπόρ (0-1, 4/4 no goal!). Κι άλλωστε η Μίλγουολ έφερε no goal 6 φορές στα τελευταία 8 ανεξαρτήτως έδρας και η Μπλάκμπερν 4 στις τελευταία 5 αντίστοιχα. Και, για να βγει μια δυάδα αγγλική (αν και ξέρετε πόσο… απεχθάνομαι τις μικρές Αγγλίες), κράτησα το Χ ημίχρονο στο Κρόουλι – Πρέστον βάσει στατιστικής (9/21 με 10/21 αντίστοιχα).

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα