Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Από Σλίγκο… Ρίο!

Με την πρώτη ματιά στο πρόγραμμα έπεσε στο μάτι το ματς Κονγκό – Μπουρκίνα Φάσο. Το Κονγκό του Καμέλ Τζαμπούρ έχει 10 βαθμούς και με ισοπαλία σήμερα, προκρίνεται ουσιαστικά ως πρώτη του ομίλου στην επόμενη φάση, μαθηματικά ίσως χρειαστεί το πολύ ένα βαθμό τον Σεπτέμβριο στο εκτός έδρας ματς με τον αδύναμο Νίγηρα. Το αναφέρω διότι πόνταρα στην ισοπαλία αν και δεν μιλάμε για τη Λ. Δ. Κονγκό που μετείχε στο Κόπα Αφρικα αλλά για το γειτονικό Κονγκό όπου παίζουν ο Ντουναμιά της Γκινγκάμπ, ο Εκολό της Λαβάλ και ο Ν’Ντινγκά της Μονακό.

Γκραν φαβορί η Σλίγκο στο ματς με τη Γιου

Σι Ντι, στο 1.20 ο άσος, απολύτως λογικό. Αναζητώντας bet με καλή, έστω και για τα δεδομένα τέτοιου ματς, απόδοση το goal/goal ίσως αποδειχθεί έξυπνη επιλογή. Το δύσκολο είναι να σκοράρει η Γιου Σι Ντι αλλά είναι τέτοιο… τρελοκομείο αυτή η ομάδα που όλα πρέπει να τα περιμένεις.

Στη Β’ Νορβηγίας το Φρέντρικσταντ – Μιοντάλεν έχει εμφανές φαβορί. Και είναι τόσο εμφανής ο άσος που προσωπικά δεν ψήνομαι βλέποντας τον άσο ως και 1.87 και όχι 1.50-1.60. Γιατί, επειδή η Μιοντάλεν έκανε τρεις σερί ήττες; Μα ήταν από Μπόντο, Χοντ και Μπρίνε, ήτοι ομάδες του πρώτου μισού της κατάταξης. Συν ότι έχουν φέρει μόνο από μια ισοπαλία σε 11 φετινά ματς: τροφή για (στοιχηματική) σκέψη.

Γκέφλε – Εστερ και εδώ πέφτει… γέλιο. Η Εστερ στο ματς με την Γκέτεμποργκ είχε αποβολή παίκτη της για επτά λεπτά, λες και ήταν… χάντμπολ! Ενα σκληρό τάκλιν του Ντάριαν Μπόγιανιτς στο 39’, είχε ως αποτέλεσμα ο διαιτητής Μίκαελ Λέρεους να του δείξει την κίτρινη κάρτα, ενώ λόγω συμπλοκής που ακολούθησε με τους παίκτες της Γκέτεμποργκ, του έδειξε και δεύτερη αποβάλλοντάς τον. Ωστόσο, στα αποδυτήρια, αποφάσισε μετά τις διαμαρτυρίες ότι είχε δείξει σε λάθος παίκτη την κάρτα, οπότε την αναίρεσε και ο παίκτης εμφανίστηκε κανονικά στην επανάληψη!

Η Γκέφλε μετά και το 2-2 με τη Σιριάνσκα είναι χωρίς νίκη στα τελευταία οκτώ κι έρχεται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες ενώ η Εστερ έκανε νίκη ύστερα από έξι σερί ήττες. Ματς μεταξύ δύο σχετικά ισοδύναμων ομάδων, δεν είναι για 1.85-1.95 ο άσος αλλά τι να κάνουμε…;

Στη «Γιέμτκραφτ Αρένα» παίζουν Εστερσουντ – Λιουνγκσκίλε. Χωρίς νίκη στα τελευταία έξι (0-1-5) η νεοφώτιστη γηπεδούχος, τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα έχει η «Λιουνγκ» που είναι εμφανώς εκτός φόρμας. Με ρίσκο στον άσο, ιδανικό timing για να κάνει μια νίκη η Εστερσουντ.

Βραζιλία και Ιαπωνία ανοίγουν την αυλαία απόψε στο 9ο Κύπελλο Συνομοσπονδιών: έχουν τεθεί αντιμέτωπες συνολικά 9 φορές με ρεκόρ 9-2-0 για τη «σελεσάο» και γκολ 24-4. Ωστόσο οι άλλες φορές τους σε Κύπελλο Συνομοσπονδιών ήταν αμφότερες σε φάση των ομίλων και αμφότερες έληξαν ισόπαλες, οι μόνες μεταξύ τους: 0-0 το 2001 στην Ιαπωνία και 2-2 το 2005 στην Κολωνία.

Πολύ χαμηλός ο άσος και λογικό. Όπως λογικό στη «σελεσάο» να υπάρχει μια αγωνία για την πρεμιέρα και, ίσως, ένα άγχος. Ακόμη και το over δεν με ψήνει: κι αν πάει 2-0; Συντηρητικά στο 2-3 γκολ, με ρίσκο στο Χ ημίχρονο.

Η συνέχεια του άρθρου και συνοπτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

ΥΓ. Πλέον και γκρουπ στο Facebook για το bxpbet.com. Ενταχθείτε για ασταμάτητη στοιχηματική… κουβέντα!

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα