Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Από τα γκουλάγκ στο «σεντόνι»

Ενασχόληση μόνο με τα play offs του Champions League σήμερα. Πέντε ματσάκια στο πρόγραμμα:

Επί ημερών της πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ η Καραγκαντά (στην τοπική διάλεκτο, Καραγκαντί για τους Ρώσους) ήταν ένα… ανέκδοτο επειδή βρισκόταν στη μέση του πουθενά, περικλειόμενη από χιλιάδες εκτάρια στέπας όπου φύτρωνε η κίτρινη ακακία (από εκεί προέκυψε το έμβλημά της). Και εκεί έστελνε ο Ιωσήφ Στάλιν

τους αντιφρονούντες του καθεστώτος, στα γκουλάγκ της περιοχής. Αργότερα, το χωριό Καραγκαντί μετακόμισε 20 χλμ. νότια και έγινε η σύγχρονη πόλη του σήμερα.

Απόψε όμως παίζει με τη Σέλτικ στην υπερσύγχρονη «Αστάνα Αρένα» με την αποστολή να ταξιδεύει 200 χλμ. με το λεωφορείο από το Καραγκαντί. Με μια Σέλτικ που σπάνια νικά εκτός Γλασκώβης, μια Σέλτικ υποψιασμένη για τη δυσκολία του αγώνα αλλά και, όπως έχει δείξει ως τώρα, εκτός καλής φόρμας. Ρίσκο στον άσο, στο 1.91 η απόδοση με ασιατικό χάντικαπ στο +0,5 όπου πληρωνόμαστε σε 1 ή Χ.

Το σημείο της βραδιάς («του… συρμού» όπως είθισται να λέω, «θα το παίξει και η… γιαγιά μου» όπως λέγεται) είναι το διπλό της Ζενίτ. Είναι; Μεταξύ μας… κεσκεσέ Πάσος, ούτε στο Πάσος ντε Φερέιρα παίζει (αλλά στο «Ντραγάο» της Πόρτο), ούτε έχει μετάσχει ξανά σε Τσάμπιονς Λιγκ, ούτε στην πρεμιέρα με την Μπράγκα (0-2) έδειξε τίποτε. Η Ζενίτ, ενισχυμένη και σε καλή φόρμα, αν θέλει θα το καθαρίσει, ούτως ή άλλως η ρεβάνς είναι τυπική διαδικασία. Ας ελπίσουμε ότι θέλει…

Στο «Φίλιπς Στάντιον» η PSV και καλύτερο βαθμό ετοιμότητας έχει, και παράδοση (3-1 και 1-0) υποδεχόμενη τη Μίλαν η οποία στα φιλικά έδειξε ότι ήδη έχει αμυντικά.. θεματάκια. Οριακά στον άσο, καλή επιλογή από το ασιατικό το +0,25 (πλήρης πληρωμή σε άσο, 50% πληρωμή σε ισοπαλία) με απόδοση 1.66.

Το Πλζεν – Μάριμπορ προφανώς δεν είναι για 1.35+ στον άσο, αστεία πράγματα. Εχω την εικόνα της Βικτόρια πέρυσι που έκανε ένα φοβερό σερί επτά νικών εντός έδρας στην Ευρώπη μέχρι που ηττήθηκε, και κατόπιν αποκλείστηκε, από τη Φενερμπαχτσέ. Αμφότερες κάνουν δυναμική εκκίνηση στα πρωταθλήματά τους, τίμια η απόδοση του over.

Στο «Ζερλάν», η Σοσιεδάδ επιστρέφει σε Τσάμπιονς Λιγκ αλλά με δύσκολη αποστολή, στο 2-0 επί της Χετάφε οι «τσούρι ουρντίν» δεν φόρτσαραν ενώ οι Γάλλοι χωρίς Γκομίς και Λισάντρο (πήγε στο Κατάρ) έχουν ξεκινήσει πολύ θετικά με 9-1 γκολ στα πρώτα τέσσερα επίσημα ματς της σεζόν. Θέλγει ο άσος.

Η συνέχεια του άρθρου και συνοπτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα