Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Διπλό; Ναι, διπλό

Προσωπικά ευχαριστημένος δεν είμαι, κι ας έκλεισε η Κυριακή με κέρδος έστω κι αν πέρασαν μόνο 4 από τα 10 προτεινόμενα σημεία. Ητοι, το διπλό της Φενερμπαχτσέ (1.75), ο άσος της Ακισάρ (3.25) και οι ισοπαλίες των Κατάνια (3.40) και Αννόβερο (3.30) που επιβεβαίωσαν μια καλή δυάδα στο Trixie.

Η θεωρία του 20ευρου: σε δέκα πονταρίσματα «επενδύθηκαν» 200 ευρώ (από 20 έκαστος) και «γύρισαν» 232 ευρώ. Κέρδος 32 ευρώ, για τα τσιγάρα μέχρι την Πέμπτη…

Πάμε και στα της Δευτέρας. Χωρίς πολλά πολλά, ήμουν αρχικά στο να μην ποντάρω τίποτε σήμερα αλλά τα μηνύματα αρκετών ακροατών στο www.betradio.com

με έβαλαν στο… τρυπάκι.

Ασος η Τζουργκάρντεν επειδή με έπεισε ότι μετά την «τριάδα» της πρεμιέρας από τη Χέλσινγκμποργκ, συνήλθε με την πρόκριση στο Κύπελλο επί της Νορκέπινγκ. Ασος η Χέρτα που δεν έχει νικήσει στο Βερολίνο την Μπράουνσβαϊγκ εδώ και 36 χρόνια και αμφότερες έχουν ήδη πάρει την άνοδο στην Bundesliga, άρα βρήκα αξία σε αυτό το κίνητρο.

Over και άσος στο Μπούρσασπορ – Μπεσίκτας, με τους «αετούς» χωρίς καθαρό φορ στην Προύσα (Νιανγκ και Αλμέιδα) και τους Προυσιώτες να έρχονται από καλό σερί νικών εντός.

Διπλή ευκαιρία με ρίσκο στο Χ2 τη Βαρνάμο στο Ερεμπρο, με τη γηπεδούχο αποδυναμωμένη και τη Βαρνάμο να έχει πάρει προπονητή… γάτα, τον 61χρονο Σόρεν Οκεμπι, πρωταθλητή Σουηδίας το 2002 και 2003 με την Τζουργκάρντεν. Ισοπαλία τη Νορκέπινγκ με την Γκέφλε αφού αμφότερες βρίσκονται ακόμη σε αναζήτηση αγωνιστικής ταυτότητας και, έτερο ρίσκο, διπλό τη Σίλκεμποργκ στο Ααλμποργκ όπου ποντάρω με γνώμονα το κίνητρο (και ξέρω τι… ζητάω!).

Και, για κλείσιμο: διπλό ΑΕΚ στους «Ζωσιμάδες». Αν δεν νικήσει, πολύ πιθανό να υποβιβαστεί. Και, προσωπική άποψη, ο ΠΑΣ νικώντας την Κέρκυρα την Κυριακή θα βγει στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη κλείσει πρώτο τραπέζι πίστα στον… καναπέ και η Ξάνθη δεν θα νικήσει στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή: έκτο σερί διπλό, δηλαδή ο Πανόπουλος έγινε… Φλορεντίνο και διοικεί τη Ρεάλ;

Αν η ΑΕΚ απόψε νικήσει όντως, και μας πληρώσει, ίσως να μη φτάσουν ούτε οι 35 πόντοι (αλλά οι 36) για την παραμονή, άρα ο Αρης πάει για το… θαύμα. Συν ότι η ΑΕΚ νικά και τον Ατρόμητο τελευταία αγωνιστική στο Περιστέρι, χάνει από τον Πανθρακικό και πάει στους 36.

Ο Αρης ακόμα και δύο νίκες αν κάνει (με Αστέρα στο «Βικελίδης» και Ξάνθη στα Πηγάδια) θα πάει στους 35 ενώ Βέροια (νίκες με Πλατανιά και Παναθηναϊκό), Πανθρακικός (νίκες με ΑΕΚ και Κέρκυρα) θα έχουν πάει στους 36, όπως και ο Πλατανιάς νικώντας τον Λεβαδειακό, όπως και ο Πανιώνιος με μια απλή ισοπαλία με την Ξάνθη ενώ ο Λεβαδειακός (ισοπαλία με ΠΑΟΚ) και ΟΦΗ (νίκη επί του Ατρόμητου και ισοπαλία στην Τρίπολη) θα είναι στους 35. Μαζί με Αρη. Και στην τριπλή ισοβαθμία πέφτει ο Αρης!

Οι σημερινές προβλέψεις μου στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα