Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Για τα… τσιγάρα της εβδομάδας

Χθεσινός απολογισμός: δεν έκανε και σπουδαία πράγματα η στήλη την Κυριακή αλλά κέρδος βγήκε. Η τριάδα ρίσκου θα έκανε… παπάδες αν έπιανε τόπο η κόντρα στη Χέλσινγκμποργκ με την προτεινόμενη ισοπαλία αλλά φευ… Και ήταν «δεμένη» με Γκέτεμποργκ (2.20) και Μπέιρα Μαρ (2.25). Καλό ταμειάκι έβγαλε το σύστημα 2-3-4-5 με τριάδα χάρη στις ισοπαλίες των Κατάνια (3.10), Ντεπορτίβο λα Κορούνια (3.40) και τη… διπλούρα της Βαλενσιέν (3.20).

Η θεωρία του 20ευρου: σε 12 ματς πονταρίστηκαν 240 ευρώ (από 20 έκαστος), πέρασαν 5 στα 12 και «γύρισαν» 283 ευρώ, κέρδος 43 ευρώπουλα. Για τα τσιγάρα της εβδομάδας…

Ψιλοκοιτάω το διπλό από το πρωί στο Εσκισεχίρσπορ – Τραμπζονσπόρ. 6-6-2 το ρεκόρ της «Ες-Ες» στο Δορύλαιο, μια ήττα από την Ακισάρ στην πρεμιέρα με γκολ στο 91’ κι άλλα μια από την πολύ φορμαρισμένη τότε Καϊσερίσπορ με 3-0 στις 16 Φεβρουαρίου. Η Τραμπζόν εκτός Τραπεζούντας έχει φέρει τρεις ισοπαλίες φέτος με τελευταία στις… 21 Οκτωβρίου, έκτοτε επτά ήττες έγραψε το κοντέρ και τρεις νίκες: με την Ορντούσπορ στα μέσα Νοέμβρη που δεν… σερνόταν και τόσο, όπως τώρα, με την Γκεντσλέρ δύο εβδομάδες αργότερα και με την… υπό διάλυση Μερσίν στις 23 Φεβρουαρίου.

Το εν λόγω διπλό είναι το μόνο επί ημερών Τολουνάι Καφκάς στον πάγκο για τους «μπορντομαβιλέρ» και η πρώτη από τις συνολικά τρεις νίκες με τον εν λόγω κόουτς στον πάγκο. Μετά τα πρώτα, αναγνωριστικά ματς ο αυστηρός Καφκάς φρόντισε να πετάξει εκτός ομάδας τον άμπαλο αριστερό μπακ Εμερσον (είσαι και Βραζιλιάνος, ανάθεμά σε!) και τον Αυστριακό φορ, τύπου ντουλάπα με δύο πόδια, Γιάνκο, ενώ αρκετοί (όπως, απόψε, ο Αργεντινός Κόλμαν) είδαν να μένουν εκτός αποστολής και λόγω ντεφορμαρίσματος και λόγω των υπεράριθμων ξένων που υπάρχουν στο ρόστερ.

Συν ότι δεν πολυπαίζει πια ο βιρτουόζος, για να μην πω… υδραυλικός, Βραζιλιάνος μέσος Αλανζίνιο, συν ότι ενίοτε μένει πάγκο ο (επίσης Βραζιλιάνος) φορ Πάουλο Ενρίκε για να… υποδύεται τον φορ ο μέσος Χαλίλ Αλτιντοπ, με στήριξη από τον ταχύ εξτρέμ Ολτσάν Αντίν.

Στα της Εσκισεχίρσπορ, το ότι λείπει ο παιχταράς χαφ Ποτούκ (μιλάμε για… σκύλο στη μεσαία γραμμή, με εξαιρετική κάθετη μπαλιά) και, πιθανότατα, το «βουνό» Τσετίν από την άμυνα καταγράφονται στα αρνητικά αλλά ο όγκος του Νεσατί Ατές στην αντίπαλη περιοχή και η ταχύτητα του εξτρέμ Καμαρά την καθιστά εξ ορισμού επικίνδυνη.

Και, τέλος, υπάρχει εκείνο το 0-3 της (όπως απόψε) Δευτέρας 26 Νοεμβρίου, ένα 0-3 στην Τραπεζούντα για την «Ες-Ες» που ήρθε από το… πουθενά και ήταν το πρώτο της «διπλό» στα χρονικά εκεί! Μεσολάβησαν τα δύο ματς Κυπέλλου στο πλαίσιο ομίλου, με νίκες τους εκάστοτε γηπεδούχους (2-0 στην Τραπεζούντα, 1-0 στο Δορύλαιο) και φτάνουμε στο αποψινό.

Τέταρτο φετινό ματς μεταξύ τους και να είναι κι αυτό no goal; Δεν το αποκλείω αλλά κομμάτι δύσκολο. Και για να επιβεβαιωθεί η σκέψη για διπλό, η Τραμπζόν θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο γκολ. Αρα «παίζει» και το over.

Κατά τα λοιπά…:

* Ελφσμποργκ – Τζουργκάρντεν: απογοητευτική ως τώρα η Τζουργκάρντεν με ένα βαθμό σε τρία ματς, μόλις ένα γκολ ενεργητικό κι αυτόν στο απογοητευτικό 1-1 με την Μπρομαποΐκαρνα, την ώρα όπου που η Ελφσμποργκ δεν εντυπωσιάζει με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς. Διπλό σε λογική fun bet.

* Εσμπιεργκ – Μίντιλαντ: ρισκάρω με το διπλό. Η Εσμπιεργκ μετά την «τεσσάρα» επί της Ράντερς ουσιαστικά τσέκαρε την παραμονή της ερχόμενη από τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε. Η Μίντιλαντ με το 5-2 επί της Χόρσενς σημείωσε δεύτερη συνεχόμενη νίκη και πάει σε μια έδρα όπου πέρυσι έκανε δύο διπλά σε ισάριθμες επισκέψεις, την ώρα που η Εσμπιεργκ έρχεται από έξι σερί εντός έδρας νίκες! Γιατί διπλό, τότε; Διότι αυτό το σερί είναι… too much για την ποιότητα της γηπεδούχου ενώ η Μίντιλαντ έχασε μόνο ένα στα τελευταία πέντε εκτός, κι αυτό από τη Νόρντζελαντ και έχει σκοράρει στα 12 από τα 13 φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της πλην μιας «τριάρας» στο Ααλμποργκ τον… Αύγουστο.

* Μάλμε – Εστερ: δίκαιο φαβορί η Μάλμε αλλά ως τώρα η Εστερ κάνει καλά ματς, είναι αήττητη μετά από τέσσερα ματς. εντυπωσιάζει και «φτιάχνει» αρκετές φάσεις σε κάθε παιχνίδι της. Αν βάλει ένα, επιβεβαιώνεται ένα σχετικά καλό σε απόδοση goal/goal.

* Ντούισμπουργκ – Κολωνία: προφανώς η Κολωνία… καίγεται για τη νίκη, έχοντας 49 ποντάκια έναντι 52 της Καϊζερσλάουτερν, έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια της (το… τελευταίο, 3-0 από την Καϊζερσλάουτερν) και η Ντούισμπουργκ πρακτικά στερείται μεγάλου κινήτρου.

* Σιριάνσκα – Νόρκεπινγκ: ένας βαθμός σε τέσσερα ματς χωρίς ακόμη να σκοράρει η Σιριάνσκα, από δύο σερί ήττες που διαδέχθηκαν το σερί των δύο νικών η Νόρκεπινγκ, πιθανή η μοιρασιά. Γιατί όχι με 0-0;

* Χιμπέρνιαν – Αμπερντίν: Με τον ΜακΙνες στον πάγκο από απόψε η Αμπερντίν, με το μυαλό –πια- στον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας η Χιμπέρνιαν. 10/16 με 11/16 τα φετινά τους goal/goal αντίστοιχα κι αυτό επιλέγω.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα