Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Η «βάλε ένα γκολ κι ας πεθάνω» Καετάνο

Στοιχηματικό ενδιαφέρον με τα ασιατικά ματς και τη Β’ Βραζιλίας.

Απολογισμός Κυριακής: πέντε σκέψεις στη Βραζιλία, μηδέν εις το πηλίκον.

Η θεωρία του 20ευρου: 80 ευρώ «επένδυση» (από 10 τα fun bets και 20 τα άλλα), κουβάς.

Αρχικό ταμείο (από 1/2/2013): 2.000 ευρώ.

Τρέχον ταμείο: 2.512,2 ευρώ.

Μπερδεμένο το κουπονάκι της Τρίτης, το μάτι πήγε πιο πολύ σε μεγάλες αποδόσεις (ευλόγως, πλην μονών αποδεκτών, για παρολί με ζητούμενα) παρά σε «σιγουράτζες».

Πριν ποντάρετε, ρίξτε μια ματιά στην ειδησεογραφία των προκριματικών

του Μουντιάλ στην ασιατική ζώνη, όπου υπάρχει ενδιαφέρον. Οπως ο Λίβανος που δείχνει… διαλυμένος, σαφώς και δικαιολογείται ο φαβοριτισμός της Νότιας Κορέας αλλά όχι τόσο χαμηλά. Εξ ου και ρισκάρω με Χ στο ημίχρονο.

Στο άλλο ματς που προλαβαίνουμε (Ομάν – Ιράκ ξεκινάει άσο, όποιος προλάβει ας τσοντάρει λίγα στον άσο) χρονικά είναι ένα ποντάρισμα βάσει λογικής και κινήτρου: Κατάρ – Ιράν. Γκρίνιαξαν οι Ιρανοί για πολλά, έχουν ποιότητα εν συγκρίσει με τον… πύργο της Βαβέλ των Καταρινών και το διπλό θέλγει, under πιο συντηρητικά αλλά πληρώνει λίγο. 0-1 γκολ, πιθανώς!

Τι απομένουν; Τα ματς της Β’ Βραζιλίας.

* Η Μπόα λογικά, όσο «λογικά» μπορεί να είναι τα αποτελέσματα της βραζιλιάνικης Serie B, προσφέρει έναν θεωρητικά καλό άσο υποδεχόμενη μια παντελώς απογοητευτική ΑΣΑ.

* Στο «Αμαρός» η Οέστε παίζει με μια σαφώς πιο ποιοτική Σεαρά αλλά αφενός μας… πλήρωσε την Παρασκευή με το δίκαιο 1-0 στο ίδιο γήπεδο επί της Παρανά, αφετέρου η φιλοξενούμενη ως τώρα δεν δικαιώνει τις αρχικώς υψηλές προσδοκίες.

* Η Παρανά, που απόψε παίζει στο Μπέλεμ (πρώτο φετινό ματς εκεί για την Παϊσαντού μετά από τιμωρία δύο αγώνων) είχε στο εν λόγω παιχνίδι συντριπτική κατοχή μπάλας (άγγιξε το 75%) αλλά ελάχιστες φάσεις. Λογικά θα διορθωθεί, και η Παϊσαντού ως τώρα δείχνει άνευρη αγωνιστικά. Σκέψεις για ισοπαλία.

* Αλλη μια «βάση» δίνει, ξανά θεωρητικά, η Φιγκεϊρένσε στο clasico του Καταρινένσε με τη Σαπεκοένσε. Η «φιγκέιρα» έκανε το «τρία στα τρία» χωρίς να εντυπωσιάζει εξίσου αλλά είναι αποτελεσματική και παίζει με μια συμπαθή και φιλότιμη μεν, άπειρη και επιρρεπή στα λάθη δε Σαπεκοένσε.

* Η Ικάσα κατόρθωσε να δεχθεί 4 γκολ από την Αβαΐ, απόψε ξανά στο «Ρομεϊράο» με τη, σαφώς ανώτερη της Αβαΐ, Αμέρικα Μινέιρο, τι θα πράξει; Sorry αλλά με το διπλό άνω του 3.10 δεν μπορώ να αντισταθώ!

* Οπως γράφει και ο Αχιλλέας Κρόκος στο kingbet.net, «βάλε ένα γκολ κι ας πεθάνω, Καετάνο, Καετάνο». Χωρίς γκολ στα πρώτα ματς, παίζει το πλέον βαρετό ποδόσφαιρο στην κατηγορία ενώ η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε δεν έχει σκοράρει ακόμη εκτός έδρας: κάπου θα ξεσπάσουν αμφότερες, ίσως απόψε. Με πιθανή μοιρασιά.

* Ρισκάρω στο Τζόινβιλ – Αμέρικα Νατάλ. Ναι μεν η Τζόινβιλ προβάλει φαβορί και μάλιστα δίκαια αλλά η «μεκάο» ήταν πολύ καλή στο εκτός έδρας 1-1 με την Παϊσαντού και βρίσκει ρυθμό.

Η συνέχεια του άρθρου και συνοπτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα