Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Ιρλανδική λογική, βραζιλιάνικη «απόπειρα»

Λίγα ματς σήμερα, «πονηρά» ως επί το πλείστον. Να περάσουν και οι δύο άσοι στην Ιρλανδία, κομμάτι δύσκολο… Να «σπάσουν» και οι δύο, πάλι δύσκολο. Οπότε ψάχνεις να βρεις που θα… σκάσει η «βόμβα».

Στο Σεντ Πάτρικς – Γιου Σι Ντι ο άσος είναι μικρός, προφανώς η Σεντ Πάτρικς είναι ανώτερη αλλά, βάσει φόρμας στα τελευταία (3-4-0 έναντι 4-1-1) προφανώς είτε το αφήνεις είτε κοντράρεις τη φαβορί. Και η άκρως βελτιωμένη Γιου Σι Ντι μου δίνει τη δυνατότητα για κόντρα

στο Χ2, με το εύλογο ρίσκο. Εναλλακτικά, δεν θα έλεγα όχι στο 4-6 γκολ που έχει φέρει 5/8 φορές εκτός έδρας φέτος η Γιου Σι Ντι.

Για το «σπάσιμο», που λέγαμε, το μάτι πάει στο Σλίγκο Ρόβερς – Ντάνταλκ κυρίως επειδή η Ντάνταλκ έχει εκτός έδρας ρεκόρ 5-0-1 φέτος. Ωστόσο αμφότερες δεν πείθουν εσχάτως. Ειδικά η Σλίγκο η οποία πετάει πλέον εύκολα βαθμούς, ακόμη και σε ματς που θεωρητικά είναι του… χεριού της. Συντηρητικά θα πόνταρα στο 2-3 γκολ που βγαίνει βάσει στατιστικής (5/6 με 3/6) και, με λίγο παραπάνω ρίσκο, σε 1 ημίχρονο 1 τελικό αφού περιμένω εδώ και 2-3 εβδομάδες το… ξέσπασμα της Σλίγκο. Η Ντάνταλκ εκτός έδρας είναι εξαιρετική αλλά στα τελευταία τρία παιχνίδια της είχε χειρότερη απόδοση.

Ντινάμο – Οσναμπρικ στο «Γκλίκγκας Στάντιον» της Δρέσδης, ρεβάνς για παραμονή / άνοδο και η Οσναμπρικ στο πρώτο νίκησε 1-0. Ωστόσο η Ντινάμο είχε 15 τελικές προσπάθειες έναντι 10, 53-47 κατοχή και οι παίκτες της έτρεξαν περισσότερα περίπου 5 χιλιόμετρα από τους αντιπάλους τους. Συν ότι, συνολικά στα μπαράζ μεταξύ ομάδων β’ και γ’ κατηγορίας στη Γερμανία, το ρεκόρ είναι μέχρι στιγμής 5-4-0 για τις ομάδες που έρχονται από κάτω. Too much για να κρατήσει πολύ. Ασος, έστω και σε όχι καλή τιμή, Χ ημίχρονο για special bets (στις regular seasons είχαν 9/17 με 10/19 εντός και εκτός, αντίστοιχα).

Σιριάνσκα – Γκέφλε όπου καλείσαι να βρεις τον… μονόφθαλμο. Χωρίς νίκη στα τελευταία τέσσερα η ομάδα του Ετζκάν Μελκεμιτσέλ, χωρίς νίκη στα τελευταία επτά η Γκέφλε που είχε μπει με δύο νίκες στην πρώτη τριάδα αγώνων αλλά στα τελευταία δύο πήρε ισοπαλίες. Το μάτι πήγε αυτομάτως προς τα… δεξιά, η Γκέφλε ως τώρα έχει αδικήσει εαυτόν, αν ο Σίμον Λούντεβαλ αρχίσει να βγάζει καλύτερες μπαλιές, οι νίκες θα έρθουν. Διπλό για μια ομάδα με εκτός έδρας ρεκόρ 0-1-4; Ναι διότι εκτός έδρας σκόραρε στα 4 από τα 5 ενώ η Σιριάνσκα δέχθηκε γκολ σε όλα. Και, για να επιβεβαιωθεί το σενάριο του διπλού, προφανώς η Γκέφλε πρέπει να σκοράρει δις άρα μιλάμε και για over.

Και, κλείνοντας, τρεις σκέψεις από Β’ Βραζιλίας… Πρώτη απόπειρα!

Αμέρικα Νατάλ – Ικάσα: φέτος η Αμέρικα θα παίζει στο Σεαρά-Μιρίμ, 33 χλμ. από το Νατάλ, στην πρεμιέρα έχασε 3-2 από τη Φιγκεϊρένσε έχοντας μεγάλη χαμένη ευκαιρία για να κάνει το 2-0 ενώ η νεοφώτιστη στη Serie B Ικάσα επικράτησε 2-1 της Ρεσίφε χωρίς να κάνει πολλά, έβαλε γκολ με πέναλτι-«μαϊμού» και δεν έπεισε. Ασος.

Αμέρικα Μινέιρο – Φιγκεϊρένσε: εξαιρετική ήταν η Αμέρικα παρά την εκτός έδρας από την Γκουαρατινγκουετά με 1-0, έχασε ευκαιρίες… με το τσουβάλι ενώ η «φιγκέιρα» περισσότερο προβλημάτισε, ειδικά αμυντικά, παρά άφησε υποσχέσεις με το 3-2 επί της Αμέρικα Νατάλ. Ασος.

Μπραγκαντίνο – Μπόα: η Μπραγκαντίνο δεν άξιζε το «βαρύ» 3-0 από την Τζόινβιλ αλλά γενικώς είναι μια ομάδα ανοργάνωτη ακόμη. Σαφώς και επί δικαίω φαβοριτίζεται απόψε, ενάντια σε μια Μπόα που την… έφαγε ο βόας στο 4-1 από τη νεοφώτιστη Σαπεκοένσε αλλά ο Σίντνεϊ Μοράες είναι έμπειρος και δύναται να της δώσει σύντομα λογική στο γήπεδο. Πείτε το ένστικτο, πείτε το προαίσθημα, προς το διπλό κοιτάω.

Η συνέχεια του άρθρου και συνοπτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα