Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: «Παιχνίδι» κυρίως διαδικτυακά

Χθεσινός απολογισμός: Δεν έμεινα ευχαριστημένος κι ας μην υπήρξε ουσιαστικά «ζημία». Και δεν έμεινα διότι μούντζωνα τον εαυτό μου που ξύπνησα χθες με προαίσθημα για ισοπαλία στο Τορίνο ενώ από το βράδυ της Τρίτης το κείμενο ήταν έτοιμο με το διπλό της Μπάγερν. Κακώς άλλαξα σκέψη και ποντάρισμα.

Πέρασε πάντως το 2-3 γκολ στο Τορίνο (2.02) όπως και το Χ2 της Παρί (3.46), κρίμα για τους Γάλλους που άξιζαν ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο (διπλό το είχα…).

Η θεωρία

του 20ευρου: Σε έξι ματς κι ένα fun bet πονταρίστηκαν 130 ευρώ (από 20 συν 10 έκαστος και αντιστοίχως) και «γύρισαν» 105,2 ευρώ. Not bad…

Επιγραμματικά σήμερα (Πέμπτη γαρ, δύσκολη ημέρα για όσους γράφουμε σε στοιχηματικά έντυπα).

Από ποντάρισμα σε προκρίσεις, δεν υπάρχει αξία σε κάτι και θα κυνηγήσω ως fun bet τη Ρούμπιν Καζάν: Τσέλσι είναι αυτή, και, κυρίως… Ράφα Μπενίτεθ. Νίκη με 2-0; Γιατί όχι, συν πονταρίσματα στο να σκοράρει πρώτη και στο να νικήσει και με το σκορ στο over 1,5, καλυπτόμαστε και στο 2-1 (εξ ου και ποντάρω και στο 2-3 γκολ).

Για το Λάτσιο – Φενερμπαχτσέ, βλέπω… μονόπαντα: προς τα δεξιά, και δη νίκη των Τούρκων που τους έχω ποντάρει και για κατάκτηση από τις 7 Φεβρουαρίου με απόδοση 38.00 (θυμίζω!), με το σκορ λογικά να ανοίγει. Αξίζει πολύ βάσει τιμών το διπλό με over 1,5 ή 2,5!

Νιούκαστλ – Μπενφίκα: το διπλό πέφτει, ενστικτωδώς πάω με άσο από ημίχρονο και δεν αποκλείω τίποτε, ούτε την πρόκριση των Αγγλων αλλά ένα γκολ οι Λουζιτανοί λογικά το… έχουν.

Τέλος, έχω δει τη Βασιλεία να λυγίζει στο «Ζανκτ Γιάκομπ Παρκ» τη Μπάγερν και τη Γιουνάιτεντ, η Τότεναμ έχει ελλείψεις και οι Ελβετοί προκρίνονται με… μισό μηδέν! Ποντάρισμα και στην ελβετική πρόκριση, έστω και σε τιμές φαβοριτισμού.

Διαβάστε τις σημερινές μου προβλέψεις στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα