Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Σουπερλιγκίστικο ποντάρισμα από ημίχρονα

Χθεσινός απολογισμός: Καλά πήγε το Σάββατο, κέρδος βγήκε αλλά αυτή η Φιτέσε με… πόνεσε πολύ. Να έχουν ήδη περάσει τα διπλά της Γαλατασαράι (1.70) και της Γουίγκαν (1.75) στο παρολάκι και να περιμένεις ματς που ήταν 0-3 από νωρίς για να σου λήξει 3-3 στο τέλος. Ε, νισάφι.

Μια μας τα παίρνει, μια μας τα δίνει, γνωστό το story.

Πέρασε και το κύριο μονό αποδεκτό με το διπλό της Μπούρσασπορ στη Μερσίνη (1.75), όπως και τα δύο γαλλικά το βράδυ: η Εβιάν (2.50) και η ισοπαλία στο Αζαξιό – Νανσί με απόδοση 3.10.

Η θεωρία του 20ευρου: σε 11 ματς πονταρίστηκαν 220 ευρώ (από 20 έκαστος)

και «γύρισαν» 254,2 ευρώ. Κέρδος 34,2 ευρώ.

Super League: με το φτωχό μου το μυαλό, δεν σπάνε Αρης και ΟΦΗ, ο πρώτος σε τέτοιες τιμές δεν ποντάρεται, από ημίχρονο ίσως… Ο ΟΦΗ με ισοπαλία στο ημίχρονο.

Με ΑΕΚ δεν ασχολούμαι: παίζει και ο Πανθρακικός μπάλα (και καλύτερη από την Ενωση) αν δεν το έχουν καταλάβει ορισμένοι. Ειδικά όταν ακούω «άσο» από ημίχρονο τρελαίνομαι: η ΑΕΚ φέτος εντός έδρας στα ημίχρονα έχει ρεκόρ 2-9-3 και ο Πάνθραξ εκτός έδρας στα ημίχρονα 2-8-4! Και πας να ποντάρεις άσο ημίχρονο; Κάντο, δεν ασχολούμαι με το ματς. Απλώς αναφέρω δεδομένα.

Ούτε με το ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός: θεωρητικά είναι ένα καλό no goal αλλά ο ΠΑΟ στα ντέρμπι έπαιξε καλά φέτος. Κι αν σκοράρει; Over ίσως. Αλλά με τα «αν» δεν ποντάρω. Πάσο.

Και δύο ισοπαλίες: μια στη Λιβαδειά με σκοράκι 0-0 ή 1-1 (μου ‘χει… κάτσει, τι να κάνω;) και μια στη Βέροια. Ο Πλατανιάς θέλει πόντο, μην το ξεχνάτε.

* Αουγκσμπουργκ – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης: η Αουγκσμπουργκ μετράει τρεις ήττες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, η Αϊντραχτ έχει με νίκη «πιάνει» τη Φράιμπουργκ στην 5η θέση, έχει κάνει πέντε διπλά φέτος εκ των οποίων δύο μέσα στο 2013: ένα ως… μη γενόμενο με την Γκρόιτερ Φιρτ και ένα με το ντεφορμέ τότε Αμβούργο. Πιθανή η μοιρασιά.

* Ασίρισκα – Εργκριτε: η ιστορική Εργκριτε έλειπε δύο χρόνια από τη β’ κατηγορία και έχει άπειρο ρόστερ, για τους Ασσύριους η… σφαλιάρα της πρεμιέρας με το 1-1 με την Εστερσουντ να συμβάλει στο να… σοβαρευτούν. Ασος.

* Γκέφλε – Χάλμσταντ: παραδοσιακά δυνατή στην έδρα της η Γκέφλε, έχει δείξει καλά στοιχεία στις πρώτες δύο αγωνιστικές, η Χάλμσταντ στάθηκε τυχερή στην πρεμιέρα, ενώ κόντρα στην Ελφσμποργκ έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα.

* Ελαζίγκσπορ – Μπουγιουκσεχίρ: προς τη μοιρασιά, εξήγησα στο kingbet.net γιατί. Και goal/goal.

* Κιέβο – Κατάνια: η γηπεδούχος θέλει ακόμα κάποιους πόντους ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή, «ξεφουσκωμένη» δείχνει αγωνιστικά η Κατάνια.

* Μπρόντμπι – Σοντερίσκε: το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ισοβαθμούν στους 17 βαθμούς αλλά με την ομάδα του Αουρι Σκαρμπάλιους ανεβασμένη και προερχόμενη από δύο σερί νίκες, «κόλλησα» με τον άσο. Η Σοντερίσκε έχει τρία διπλά εσχάτως αλλά με Χόρσενς, Σίλκεμποργκ και Εσμπιεργκ, ήτοι ομάδες κάτω του μέσου της κατάταξης. Και η Μπρόντμπι τέτοια είναι, αλλά έχει φανέλα…

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα