Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Το βάρος στα combos

«Σφαγή» έγινε χθες αλλά το παράδοξο είναι ότι πέρασαν οι φαβόρες που φοβήθηκα (ΠΑΟΚ, Μπορντό και Ντνιέπρ). Η στήλη πέρασε το μονό αποδεκτό με το g/g στο Λίμπερες (1.65) και το combo Χ με under στο ίδιο ματς (4.25).

Ξεκίνημα από τα… δικά μου τα «χωράφια»: η επικράτηση είναι μονόδρομος για την Μπράγκα αλλά ο άσος πληρώνει λίγο. Ρίσκο με το goal/goal καθώς η Ακαδέμικα σκοράρει μετά δυσκολίας αλλά στη διακοπή είχε χρόνο να δουλέψει πάνω σε αυτό. Αλλωστε και στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου με την Μπελενένσες σημείωσε δύο γκολ,

«είδηση» αναφορικά με τις πενιχρές φετινές της επιδόσεις. Η Μπράγκα υπερέχει ποιοτικά κι από τη στιγμή που στα 4 από τα 7 φετινά της ματς η εστία της παραβιάστηκε, δεν έχω αντίλογο στο να σκοράρουν αμφότερες.

Υποψιασμένες» οι αποδόσεις με τον άσο της Σίβασπορ τόσο ψηλά (1.85+) που δεν περνάει απαρατήρητος αλλά ομολογώ ότι, η καλή απόδοση της Ερσίγεσπορ με τη Φενέρ, με προβλημάτισε. Κι από την άλλη, εμπιστεύομαι τη δουλειά που κάνει ο Ρομπέρτο Κάρλος στη Σεβάστεια. Βάσει του πώς παίζουν αλλά και της παράδοσης (7 στα 10) κράτησα το over. Και κινείται πάνω κάτω σε ίδια τιμή. Θα μου πείτε «ένα γκολ και πληρωνόμαστε τον άσο με 1-0, για το over θέλει τρία». Σαφώς αλλά η Σίβασπορ επιτίθεται μαζικά και αυτό δίνει τη δυνατότητα στην Ερσίγεσπορ να βρει διαδρόμους και να κάνει, και εκείνη, φάσεις, συν ότι οι γηπεδούχοι στερούνται από τα μετόπισθεν τον εξαιρετικό Μάνουελ ντα Κόστα.

Στο Φενερμπαχτέ – Ερσίγεσπορ είναι χαμηλός ο άσος, πιθανότατος βέβαια. Αναζητώντας κάτι καλύτερο από το 1.30 του άσου, υπάρχει και το over σε κατιτίς καλύτερη τιμή, υπάρχει και το Χ ημίχρονο 1 τελικό, συχνά φέτος η Φενέρ είναι κακή στα πρώτα 45λεπτα. Υπάρχει βέβαια και η… κατάρα της Παρασκευής, με το σερί να φτάνει πλέον τα 6 στα 9 «σπασίματα» φαβορί όταν έχει αγώνες SuperLig την Παρασκευή.

Κατά τα λοιπά, έριξα και ένα Trixie με…

* ισοπαλία στο Ναντ – Λιλ. Αμφότερες είναι σε εξαιρετική κατάσταση και η μοιρασιά ίσως δεν θα αφήσει κανέναν στενοχωρημένο.

* άσο στο Ναϊμέγκεν – Χέρενφεν. Η λογική λέει διπλό, ωστόσο, η Ναϊμέγκεν δεν έχει νίκη σε αγώνα πρωταθλήματος από τον Φεβρουάριο… (0-6-14) και η αλλοπρόσαλλη Χέρενφεν προσφέρεται για «θύμα»

* μοιρασιά στο Ράγιο Βαγιεκάνο – Βαγιαδολίδ. Από τον Φεβρουάριο χωρίς εκτός έδρας νίκη η Βαγιαδολίδ, έχει 0-4-7 έκτοτε με τελευταίο διπλό στο γήπεδο που παίζει απόψε, το «Βαγιέκας»! Ωστόσο δεν πείθει, όπως και η Ράγιο.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα