Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Τριάδα, Canadian και 81άρι απόδοση στη Eurovision!

Χθεσινός απολογισμός: καλή η Παρασκευή με κέρδος. Απλώς και οι δύο τριάδες έβγαλαν από… δύο. Πέρασαν στην πρώτη τα goal/goal των Μάλμε (1.75) και Λίμερικ (1.75) και στη δεύτερη το 2-3 γκολ της Σάμροκ (1.91) και το over της Ντέρι (2.10).

Η θεωρία του 20ευρου: σε 6 ματς πονταρίστηκαν 120 (από 20 έκαστος) και «γύρισαν» 150,2, βγήκαν τα τσιγάρα του Σαββατοκύριακου.

Ξεκίνα με Eurovision, έχοντας φυσικά απολαύσει τις σέξι παρουσίες των δύο

ημιτελικών (τα… πρακτικά, εδώ!). Πέρα από την πλάκα, «ψωμί» στοιχηματικά υπάρχει. Οι περισσότερες εταιρείες «παίζουν» με δίδυμο Δανίας – Νορβηγίας, τα τελευταία χρόνια συνήθως, όχι πάντα, ο φαβοριτισμός πέρασε. Για όσους ποντάρετε ακόμη στα πρακτορεία προσφέρονται αποδόσεις για νικητή και για τα θέση της Ελλάδας.

Εχοντας δει τον Αλκαίο να τερματίζει 8ος το 2010 και τον Λούκα Γιόρκα με εκείνο τον μπαγλαμά Stereo Mike 7ους το 2011, όλα να τα περιμένετε! Πάντως μας βλέπω εκτός πρώτης δεκάδας, άρα ΟΠΑΠικά πάω στο 11-15.

Διαδικτυακά, όπως πάντα, έχουμε περισσότερες επιλογές. Το ουκρανικό κομμάτι «Gravity» της Zlata Ognevich μου άρεσε αρκετά και το να μπει στην τετράδα προσφέρεται στο 2.10. Not bad.

Σε λογική fun bet, επέλεξα τη φοβερή Μπόνι Τάιλερ, στα 61 της τραγουδάει το «Believe in me» και θεωρείται ισχυρότατο αουτσάιντερ, βάσει αποδόσεων ίσα ίσα μπαίνει στη δεκάδα. Μια χαρά κομμάτι είναι, γιατί όχι;

Αλλωστε το 1997 η Βρετανία είχε πάρει πάλι τη Eurovision, το 1997 η Ντόρτμουντ είχε πάει ξανά τελικό Champions League έχοντας πανηγυρίσει δύο σερί πρωταθλήματα τις προηγούμενες δύο σεζόν, το 1997 πάλι το πρωτάθλημα είχαν πάρει ο Ολυμπιακός, η Μπάγερν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ξανά στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» είχε γίνει ο τελικός του Copa del Rey και πολλά πολλά άλλα! Λέτε;

Πάμε και στο ποδοσφαιράκι μας. Τέσσερα τούρκικα ματς στο πρόγραμμα, τα τρία στο κουπόνι και δεν θα ασχοληθώ ούτε με Φενέρ ούτε με Μπουγιουκσεχίρ (τα ανέλυσα σε 3.000 λέξεις στο kingbet.net). Κρατάω το over της Γαλατά και την ισοπαλία της Ακισάρ.

Κατά τα λοιπά, το Εργκριτε – Σούντσβαλ έχει… πολύ ισοπαλία παρά το καλό σερί των φιλοξενούμενων. Ασο στο Μπρομαποΐκαρνα – Σιριάνσκα με τις δύο ομάδες να βρίσκονται πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο αλλά έρχονται από 4-1 η «Μπρόμα» (την Γκέφλε) και 1-4 η Σιριάνσκια (στο Μιάλμπι)! Στη Μαδρίτη, η Χετάφε παραμένει στο ευρωπαϊκό κόλπο και απέναντι στη Βαλένθια μόνο αδιάφορη δεν είναι, δεν κατανοώ την τάση προς το διπλό. Προτιμώ το over.

Funbetάκι στην Ιρλανδία με το διπλό ημίχρονο της Ντάνταλκ που εκτός έδρας είναι… φωτιά ενάντια σε μια εσχάτως ασταθή Σλίγκο. Και, πιο συντηρητικά, goal/gοal. Στο «Μάγκε Ζόλαρ» η Φράιμπουργκ βγαίνει Τσάμπιονς Λιγκ μόνο με νίκη, η Σάλκε πάει για δύο αποτελέσματα αλλά εμπιστεύομαι το διπλό. Στη Γαλλία, κράτησα τον άσο στο Ρεμς – Λοριάν: κλασική ομάδα έδρας η γηπεδούχο και με νίκη επί της ελλιπέστατης Λοριάν θα σφραγίσει οριστικά την παραμονή της.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα