Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Τριάδα, Canadian και fun bets

Η στήλη επιστρέφει ύστερα από απουσία 25 ημερών…

Καλό στοιχηματικό μας… χειμώνα. Εφεξής, πλην Τουρκίας στο kingbet.net θα με διαβάζετε και στην Πορτογαλία, ένα πρωτάθλημα που (οι «πιστοί» της στήλης το γνωρίζουν) ποντάρω αρκετά. Στα αποψινά, το Πάκος Φερέιρα – Μπράγκα δεν θέλγει για ποντάρισμα τόσο όσο δείχνουν οι αποδόσεις του διπλού: η Μπράγκα άλλαξε, έχει και Ζεσουάλδο Φερέιρα

που συνήθως στην αρχή οι ομάδες του, κακά τα ψέματα, καλές είναι. Αλλά θα περιμένω. Συντηρητικά στο under.

Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και στο Αντάλιασπορ – Ερσίγεσπορ. Οπως έγραψα, ενστικτωδώς πόνταρα στη μοιρασιά και δεν αποκλείω το goal/goal, έχοντας κατά νου σκοράκι 1-1. Γιατί όχι;

Κατά τα λοιπά, σε λογική fun bet κράτησα τον άσο της ουραγού Μποέμιαν στο Δουβλίνο με τη Σάμροκ Ρόβερς η οποία είναι ίσως η πιο ασταθής στην κατηγορία. Εχει ήδη πολλές ισοπαλίες (12) και απόψε κατεβαίνει με τέσσερις βασικούς εκτός και τρεις αμφίβολους.

Στη Zweite Liga, η Φιρτ νίκησε την Καϊζερσλάουτερν και είναι σε κακό μομέντουμ ενόψει Καρλσρούης η οποία δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ αλλά έχει απουσιούλες για απόψε. Ισως ήρθε η ώρα να σταματήσει το σερί της. Ασος σε καλές τιμές για την Αρμίνια η Πάντερμπορν, δεν γεμίζει το μάτι για κόντρα και στο Μπίλεφελντ περνά… εφιαλτικές στιγμές (9-1-0), συν ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο απόψε.

Ρισκαδόρικα στη Δανία κράτησα τη μοιρασιά στο Μίντιλαντ – Μπρόντμπι: «4/4» νίκες η γηπεδούχος, μαύρα χάλια και φέτος η Μπρόντμπι η οποία ουδέποτε είχε συλλέξει μόνο 2 πόντους ύστερα από τα πρώτα τέσσερα ματς αλλά χειρότερα δεν θα πάει. Είπαμε: ρίσκο.

Στη Ligue 2, η νεοφώτιστη Σερκλ Μπαστιά… σέρνεται με τρεις ήττες στα ισάριθμα πρώτα ματς της σεζόν αλλά οριακές, όλες στο γκολ. Ενας βαθμός στο «Παρζεμέν» με την Ιστρ θα ήταν ό,τι καλύτερο αλλά οφείλει να σκοράρει διότι γκολ θα δεχθεί. Εκεί ποντάρω. Συντηρητικά goal/goal πόνταρα στο Καέν – Κρετέιγ, η περσινή πρωταθλήτρια της National έχει βάλει 7 γκολ σε 3 επίσημα ματς, η Καέν δείχνει δυναμική και αποτελεί ένα από τα πολύ δυνατά φαβορί της φετινής L2.

Στη β’ κατηγορία της Ολλανδίας, η αξία είναι στο διπλό της FK Αϊντχόφεν στο «Τάτα Στιλστάντιον» με την Τέλσταρ, η οποία νίκησε μεν την Εμεν αλλά έπρεπε να σκοράρει τρεις φορές (3-2). Η FK Αϊντχόφεν κάνει καταπληκτικό ξεκίνημα και το διπλό σε αποδόσεις αουτσάιντερ είναι στις επιλογές μου.

Η συνέχεια του άρθρου και συνοπτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα