Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Τριάδα, Yankee, Trixie και… Ρεν!

Quote: Η γλώσσα είναι το όχημα της σκέψης.

Χθεσινός απολογισμός: δεν ήταν καλή η Παρασκευή, είτε λόγω ατυχίας, είτε κακής μελέτης, είτε κακής «ανάγνωσης» των αγώνων πέρασαν ελάχιστα, τουλάχιστον όμως πέρασε το βασικό ποντάρισμα της στήλης, ήτοι το goal/goal στο Μονπελιέ – Λυών (1.73). Πέρασαν επίσης το over τα Ντέρι (2.10) και η ασούκλα της Σεντ Πάτρικς (2.75).

Η θεωρία του 20ευρου: σε 9 πονταρίσματα (από 20 έκαστος) και 2 fun bets (από 10) πονταρίστηκαν 200 ευρώ και «γύρισαν»

140,6 ευρώ.

* Ακισάρ – Μπεσίκτας: αμφότερες θέλουν το ματς, πιο πολύ η αγχωμένη Ακισάρ που παίζει με πάθος και παίρνει βαθμούς χάρη στην ικανότητα του Φάνη Γκέκα, αλλά στερείται ποιότητας. Η Μπεσίκτας είναι εσχάτως ασταθής και δεν αποτελεί… φερέγγυο πονταρίσματος. Στρέφομαι στην ισοπαλία, επειδή αμφότερες δεν τη… συνηθίζουν (1 στα τελευταία 11 η Ακισάρ, 1 στα τελευταία 7 η Μπεσίκτας).

* Βέρντερ Βρέμης – Βόλφσμπουργκ: μάχη για την παραμονή δίνουμε… εμείς η Βέρντερ, από τέσσερα εκτός έδρας ματς χωρίς ήττα οι «λύκοι», άσος μπας και σωθούμε.

* Βίλεμ – Ρόντα: η τρίτη από το τέλος Ρόντα έχει εκτός Κερκράντε ρεκόρ 1-4-10 φέτος, μόνη νίκη επί της προτελευταίας Φένλο και παίζει με την τελευταία Βίλεμ η οποία στα τελευταία επτά ματς νίκησε μόνο τη… Φένλο. Ρισκάρω με το διπλό, η Βίλεμ δεν με πείθει για… ανάσταση. Και το Πάσχα αργεί.

* Γουέστ Χαμ – Γουίγκαν: η Γουέστ Χαμ έχει σχεδόν σωθεί, γενικώς δεν… χαρίζεται αλλά η Γουίγκαν έχει κάνει φέτος νίκες ακόμη κι όταν δεν το περίμενε κανείς. Ρίσκο και εδώ.

* Εστερσουντ – Λάντσκρονα: η Λάντσκρονα δεν εντυπωσιάζει ως τώρα αλλά αμυντικά είναι φερέγγυα, με αυτό «όπλο» αν περιορίσει τον ενθουσιασμό της γηπεδούχου που έχει αφήσει ως τώρα καλές εντυπώσεις, το διπλό είναι πιθανό.

* Καραμπούκ – Μερσίν Ιντμάν Γιουρντού: εικόνα διάλυσης παρουσιάζει η ουραγός και καταδικασμένη ΜΙΓ. Η Καραμπούκ θέλει τη νίκη για να βρεθεί πιο κοντά στη σωτηρία.

* Μονς – Κόρτραϊκ: η Κόρτραϊκ έχει 11 σερί αγώνες χωρίς γκολ εκτός έδρας (!) αλλά η ευάλωτη αμυντικά Μονς προσφέρεται για κόντρα και ρίσκο. Και goal/goal.

* Ορντούσπορ – Κασίμπασα: καθαρά στο διπλό στρέφομαι, ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ απολύθηκε από την παραπαίουσα γηπεδούχο και η Κασίμπασα έχει την ευκαιρία να γυρίσει στις νίκες, επιβεβαιώνοντας ένα διπλό σε τιμές αουτσάιντερ.

* Σεντ Ετιέν – Ρεν: οι τελικοί έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα στη Γαλλία. Μπορεί να προβάλουν φαβορί οι «στεφανουά» αλλά η Ρεν έχει να πάρει… κούπα από το 1971, η δε Σεντ Ετιέν από το πρωτάθλημα το 1981 (!). Λέω… παράτα και κατάκτηση Ρεν.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα