Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Βουντού, ατολμία και… απελευθέρωση

Ποντάρισμα υψηλών αποδόσεων στα ματς Γαλλίας – Γκάνας και Ιράκ – Ουρουγουάης.

Γαλλία – Γκάνα: οι Γάλλοι, που από τις ομάδες που απέμειναν στην τετράδα έχουν την καλύτερη, αρνούνται τον τίτλο του φαβορί γιατί αυτός έχει αποδειχτεί… γρουσούζικος στα τουρνουά. Και ως τώρα ήταν πολύ τυχεροί γιατί έχασαν από τους Ισπανούς την πρωτιά στον 1ο όμιλο, με αποτέλεσμα οι Ιβηρες να… σκοτωθούν με το Μεξικάνους στους «16» και πλήρωσαν την εν λόγω

την κούραση στο ματς με την Ουρουγουάη. Ως τώρα ποιους απέκλεισε η Γαλλία; Τους Τούρκους οι οποίοι δεν θα ήταν στη διοργάνωση αν δεν ήταν… διοργανωτές) και τους Ουζμπέκους που παρατάχθηκαν χωρίς τέσσερις βασικούς. Και έκαναν περίπατο κερδίζοντας 3-0 από ημίχρονο.
Οι Γκανέζοι προκρίθηκαν στους «16» έχοντας μόνο 3 βαθμούς και μάλιστα επί 3 ημέρες… ένιωθαν αποκλεισμένοι (μέχρι να ολοκληρωθούν οι όμιλοι), λογικό μιας και πέρασαν μόνο όταν οι αδιάφοροι Αιγύπτιοι κέρδισαν την Αγγλία. Εκτοτε η Γκάνα απελευθερώθηκε: 3-2 την Πορτογαλία αν και έχανε 2-1 στο 80’, 4-3 τη Χιλή στην παράταση αν και σε αυτή έχαναν 3-2!

Και της… χρωστάω της Γκάνας: με πλήρωσε και με την Πορτογαλία και με την πρόκριση επί της Χιλής: στον όμιλο, και δη στην πρεμιέρα, η Γαλλία είχε νικήσει με 3-1 με τον Μπόακιε να μειώνει στο 85’ και όλα τα γκολ να μπαίνουν στο β’ ημίχρονο καθώς οι Αφρικανοί ήταν άτολμοι. Αν οι Γκανέζοι κάνουν τα… βουντού τους τότε οι «τρικολόρ» θα βρουν μπροστά τους μια άλλη ομάδα, που ακόμη δεν ξέρει να παίζει άμυνα. Αλλά… ποσώς την ενδιαφέρει αφού βάζει… περισσότερα!

Ποντάρω συντηρητικά στα γκολ (2-3) μιας και είναι λογικό οι δύο ομάδες να είναι πιο προσεκτικές σε έναν τέτοιο ημιτελικό, αλλά και στο αουτσάιντερ ονόματι Γκάνα.
Ιράκ – Ουρουγουάη: το πρώτο –βάσει αποδόσεων- φαβορί ονόματι Ισπανία έμεινε εκτός κατάκτησης τροπαίου από τους απίστευτους Ουρουγουανούς που ξεκίνησαν πολύ μέτρια και ολοένα και βελτιώνονται. Η Ουρουγουάη έχει ελάχιστες βεντέτες αλλά η μία καλύτερη από την άλλη: ο Λόπεζ παίζει στη Ρόμα, ο Ροντρίγκες στην Μπενφίκα, ο Μπεντακούρ στη PSV και ο Ρολάν στην Μπορντό ενώ ο Αβενάτι της ουρουγουανής Ρίβερ Μοντεβίδεο ήταν αυτός που σκόραρε στην παράταση με τους Ισπανούς. Η δύναμη επέτρεψε στην Ουρουγουάη να τα βγάλει πέρα με τη Νιγηρία και την Ισπανία και ίσως να αρκεί κόντρα στους Ιρακινούς.

Το Ιράκ έκανε δύο ανατροπές στην αρχή με Αγγλία (2-2 στο 93’ από 0-2) και Αίγυπτο (2-1 από 0-1), νίκησε την εξαιρετική Χιλή και απέκλεισε στα πέναλτι τους ταχύτατους Νοτιοκορεάτες: και άξιζε την πρόκριση αφού δέχθηκε γκολ στο… 122’. Και έχει σκοράρει σε όλα τα 90λεπτα πλην αυτού με την Παραγουάη. Το Ιράκ έχει τις περισσότερες αντοχές από κάθε άλλη ομάδα και μπορεί να αντέξει και… δύο παρατάσεις αλλά η ποιότητα της Ουρουγουάης δεν αμφισβητείται.

Το ερώτημα είναι αν η Ουρουγουάη αγχωθεί από τον τίτλο του φαβορί ή απελευθερωθεί έχοντας πετάξει εκτός την Ισπανία. Ποντάρω στους Λατίνους με special bets για καλύτερη απόδοση.

Η συνέχεια του άρθρου και συνοπτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα