Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Βραζιλιάνικο καρέ

Στοιχηματική ενασχόληση μόνο με τα τέσσερα βραζιλιάνικα ματς απόψε και ραντεβού ξανά Τρίτη ή Τετάρτη με προτάσεις.

Ατλέτικο Μινέιρο – Σάο Πάολο: η Ατλέτικο βγάζει κούραση, με το 1-1 με την Τιχουάνα την Πέμπτη έμεινε για τέταρτο επίσημο ματς άνευ νίκης αλλά πέρασε στους «4» του Copa Libertadores. Και συνολικά έχει μείνει αήττητη επί 49 διαδοχικά ματς εντός έδρας (40-9-0). Κάποια στιγμή θα… σπάσει, έτσι; Και η Σάο Πάολο με το 5-1 επί της Βάσκο έδειξε πόσο αποτελεσματική είναι φέτος, έχει ήδη

δύο νίκες σε ισάριθμα ματς και, πλην του over, ρισκάρω και με το διπλό σε λογική fun bet.

Ιντερνασιονάλ – Μπαΐα: Η Ιντερνασιονάλ έχει εντός έδρας παράδοση 14-5-1 κόντρα στην Μπαΐα ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Μοναδικό διπλό το 1988 στο Copa Libertadores, φέτος για έδρα δήλωσε το «Σεντενάριο» της πόλης Κασίας Ντο Σουλ, 128 χλμ. μακριά από το Πόρτο Αλέγκρε και ο άσος είναι στο 1.35 – 1.40. Ασος στο ημίχρονο.

Ναούτικο – Πορτουγκέσα: η Ναούτικο έχασε εντός έδρας από τη Βιτόρια Μπαΐα με το βαρύ 3-0, η Πορτουγκέσα ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας από τη Βάσκο, αμφότερες απογοητεύουν. Το… καλό για την Πορτουγκέσα είναι πως θα απουσιάσει ο άλλοτε «ερυθρόλευκος» φορ Ντιόγο, καθότι τιμωρημένος (και λίγο χιούμορ…). Και με τον άσο στο 1.70+ γέλασα και κράτησα συντηρητικά το 2-3 γκολ ευελπιστώντας να μη δούμε κάνα 0-0.

Φλουμινένσε – Κρισιούμα: Η Φλουμινένσε δεν έχει ηττηθεί ποτέ εντός έδρας από την Κρισιούμα ανεξαρτήτως θεσμού (6-2-0), όπως και στην πρεμιέρα, η άστεγη Φλουμινένσε επιλέγει να αγωνιστεί στο Μακαέ, 184 χλμ. μακριά από το Ρίο και καλείται αν συνέλθει από τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Ολίμπια Ασουνσιόν για την προημιτελική φάση του Copa Libertadores. Η φιλοξενούμενη ομάδα του Βαντάο είναι επικίνδυνη αν υποτιμηθεί, με ρίσκο και ένστικτο κράτησα το διπλό ημίχρονο.

Η συνέχεια του άρθρου και συνοπτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα