Προβλέψεις για το Στοίχημα: Περί… κορδέλας, διαφωνιών και παράτασης

Χωρίς αλλαγή οι εκτιμήσεις του Σαββάτου, εν συγκρίσει με ό,τι πρότεινα από χθες.

Κορδέλα πέρασε χθες η τριάδα με Χ ημίχρονο στο Χόνεφος – Βαλερένγκα (2.10), 1 ημίχρονο στο Ντάνταλκ – Μποέμιαν (2.05) και over στο Σάμροκ Ρόβερς – Ντέρι (2.20). Ταμείο και με το… εμπνευσμένο διπλό ημίχρονο της Σίβας ΗΠΑ (6.00)! Χρειαζόταν η στήλη την εν λόγω στοιχηματική… ένεση!

Εγω αποσύρει εδώ και κάτι ημέρες κάτι που εξ αρχής διαφωνούσα: αρχικό

ταμείο και τρέχον ταμείο. Για λίγο καιρό το είχα προσθέσει όταν κατάλαβα ότι είναι ανούσιο: οι αναγνώστες του bxpbet.com (και οι τηλεθεατές του Novasports 6 και οι ακροατές του BetRadio μιας και τις ίδιες προτάσεις αναλύω), εσείς δηλαδή, ξέρουν.

Υστερα από μια ημέρα όπως η χθεσινή, όπου βγήκαν όλα, μπορούσα σήμερα να έχω ένα πανηγυρικό άρθρο του στυλ «σκίσαμε τους μπουκ, καλοφάγωτα» και άλλα τέτοια στα οποία προσωπικά διαφωνώ. Διότι ύστερα από μια κακή ημέρα (όπως το Βατερλώ της Πέμπτης με το Γιουρόπα Λιγκ) τι θα γράψεις, «σκίστε με να αλλάξω ράφτη;».

Πάμε και στα σημερινά όπου έχω τοποθετηθεί από το χθεσινό άρθρο για ορισμένα ματς. Οπως και για την Κυριακή., αν θυμάστε. Θυμίζω για σήμερα, Σάββατο όπου εντέλει δεν προσθέτω τίποτε πλην του να κριθεί στα πέναλτι ο τελικός (6.00 πληρώνει, όσο και να κριθεί στην παράταση).

Γαλλία – Ουρουγουάη: προφανώς και ευλόγως φαβορί η Γαλλία αλλά οι νεαροί Λατίνοι δεν έφτασαν άδικα ως την… πηγή. Αμφότερες δίνουν το έβδομο ματς μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, η κούραση είναι νομοτέλεια και στο μυαλό στριφογυρίζει ισοπαλία με σκοράκια 0-0 ή 1-1. Εξυπνο bet ο συνδυασμός ισοπαλίας με under!

Βραζιλία: πρώτο σημείο από την αγωνιστική θαρρώ πως είναι το over στο Φλουμινένσε – Ιντερνασιονάλ.

Ελβετία: κρατάω από την πρεμιέρα το οver στο Γιουνγκ Μπόις – Σιόν.

Νορβηγία: μην πέσετε με τα… μούτρα στη Μόλντε, ανεξαρτήτως έδρας έχει να νικήσει τη Βίκινγκ από το 2006 με ρεκόρ 0-4-7 έκτοτε. Αλλά από την άλλη, μήπως είναι ευκαιρία; Ερχεται από αήττητο σερί οκτώ αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και μεσοβδόμαδα έχει να σκέφτεται τη Σλίγκο Ρόβερς για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά η Βίκινγκ παραμένει ακόμη αήττητη εκτός Στάβανγκερ και αδικαιολόγητα ο άσος είναι τόσο χαμηλά, εξ ου και αποκτά αξία η ισοπαλία.

Σουηδία: καλοπληρωμένο το over στο Μιάλμπι – Τζουργκάρντεν και επίσης το over στο Μπρομαποΐκαρνα – Γκέτεμποργκ.

Η συνέχεια του άρθρου και συνοπτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα