Προβλέψεις για το Στοίχημα: Γκολ, ειδικά και fun bets

Ραδιοφωνικά τα… λέμε από τη στοιχηματική εκπομπή «Bxpbet» στο Bet Radio κάθε Δευτέρα ως και Πέμπτη 13:00 με 14:00.

Αναλύσεις με λεπτομέρειες δεν χρειάζονται για τα μεσοβδόμαδα ματς σε Champions και EuropaLeague. Στο επίπεδο που φτάσαμε, ως επί το πλείστον οι ομάδες είναι γνωστές και, κυρίως, οι αποδόσεις σωστές.

Τι περιμένατε δηλαδή, το διπλό στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπάγερν Μονάχου στο 2.00; Θα το λέγαμε του Στουρνάρα

για να ξεχρεώσουμε, μπας και κάνει κάτι σωστό. Οπως σωστό είναι το 1.44 του διπλού.
Τι να παίξεις; Εντυπωσιακό ότι σε τέσσερα εκτός έδρας ματς στο ChampionsLeague η Μπάγερν δεν δέχθηκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο και δέχθηκε μόνο δύο σε ματς που… καθάρισε με 3-1, με ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα και με Σίτι στο Μάντσεστερ, εξίσου εντυπωσιακό ότι από τα 20 γκολ που έχει βάλει φέτος, μόνο τα 8 μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο. Για τη Γιουνάιτεντ ό,τι στατιστικό κι αν δω, δεν μετράει: σε κάθε ματς είναι διαφορετική, δεν ξέρεις πόσο χάλια θα είναι. Στο «Ολντ Τράφορντ» πάντως δέχθηκε γκολ μόνο από τη Λεβερκούζεν (επίσης γερμανική ομάδα, αν λέει κάτι) φέτος στη διοργάνωση.
Και φυσικά, αν της δοθεί η ευκαιρία η Μπάγερν θα… σκοτώσει την αντίπαλό της.
Κοντολογίς…
* με τους Βαυαρούς να σκοράρουν περισσότερο στο β’ ημίχρονο εγκατέλειψα τη σκέψη για over1,5 στο ημίχρονο (2,40, καλή τιμή…).
* το goal/goalκαι είναι χαμηλό (1.66) και δεν είμαι βέβαιος ότι θα σκοράρει η Γιουνάιτεντ.
* πολύ χαμηλά και το over (1.57)…
Δύο σκέψεις κράτησα: το 1.75 του over 1,5 γκολ στο β’ ημίχρονο και σε funbetνα ανοίξει το σκορ στο διάστημα 31-45 με απόδοση 4.20.

Τέταρτο φετινό ραντεβού για Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης, που διεκδικούν επί ίσοις όροις τη φετινή κούπα στην Ισπανία. Εχουν τεθεί αντιμέτωπες φέτος άλλες τρεις φορές από την αρχή της περιόδου, μία στο πρωτάθλημα και δύο στο Σούπερ Καπ. Ολες τελείωσαν ισόπαλες και under (0-0, 1-1 και 0-0)! Αστείο το 1.48 του άσου, γενικώς οι αποδόσεις είναι… φαγωμένες αν κοιτάς προς τα αριστερά.
Ακόμη και το να βάλει η Μπάρτσα δύο γκολ, 1.50 πληρώνει μόνο… Το goal/goal στο 1.75 δεν είναι κακό πάντως. Σκοράκια 1-1, 2-1 έχω κατά νου…
Για funbets, υπάρχει το 3.25 να υπάρξει κόκκινη κάρτα στο ματς και το 3.30 να γίνει πέναλτι. Γενικώς η Μπάρτσα παίρνει σφυρίγματα, προτίμησα το δεύτερο.

Μαδρίτη και Ρεάλ – Ντόρτμουντ, και τα δύο προηγούμενα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» έληξαν 2-0. ΡΕΑΛιστικά μας βολεύει καλύτερα να δίνουμε ρεβάνς στη Μαδρίτη, θυμίζω όπως το αντίστοιχο περσινό, μετά το επονείδιστο 4-1 της Βεστφαλίας, έγινε 2-0 στο τέλος και ανέτως πήγαινε για 3-0 αν είχε 5 λεπτά ακόμη. Αν….
Ευλόγως πληρώνει λόγο το over (1.40) αλλά δεν το πολυβλέπω. Με 2-0 είμαστε άρχοντες, με 3-1 όχι. Κοντολογίς, το ψιλοφοβάμαι κι ας μην είναι η περσινή Ντόρτμουντ.
Πάντως η Ρεάλ δέχθηκε γκολ σε όλα τα εντός Μαδρίτης ματς φέτος πλην Κοπεγχάγης και η Ντόρτμουντ σκόραρε και τα τέσσερα εκτός (9 στο σύνολο), με 3/4 over 1,5 στο ημίχρονο (όπως αντίστοιχα τα 3/4 για τη Ρεάλ εντός). Ας είναι… 2.05 πλερώνει (sic).
Για funbet, να ανοίξει το σκορ ο Καρίμης ο Μπενζεμάς.

Το δυσκολότερο ματς από τα τέσσερα είναι το Παρί Σεν Ζερμέν – Τσέλσι. Εντός έδρας στην Ευρώπη η Παρί είναι αήττητη εδώ και 28 παιχνίδια, ήτοι από το 2-4 με τη Χάποελ Τελ Αβίβ στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA τον Νοέμβριο του 2006! Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα ήθελε πολύ να πάει… λάου λάου το ματς, κλασική η τακτική του όταν νιώθει πως οι ομάδες του δεν έχουν 100% αυτοπεποίθηση: κλειστά πίσω κι ακόμη πιο κλειστά αν βάλει γκολ, ακόμη και με τη Γαλατασαράι αυτό έπραξε.
Με τη σκέψη ότι η Παρί έχει το εύκολο γκολ γενικώς αλλά όχι… ειδικώς σε ομάδες με άμυνα όπως των Λονδρέζων, αν το σκορ ανοίξει νωρίς τότε πλάνα και συστήματα αλλάζουν.
Πρώτη επιλογή να σκοράρουν αμφότερες (μια χαρά το 1-1 για την Τσέλσι ενώ η Παρί παίζει πολύ καλύτερα εκτός έδρας φέτος).

Για προκρίσεις, κράτησα μόνο την Τσέλσι.

Πάμε και στα Γιουρόπια. Τρία από τα τέσσερα έχουν φαβορί τη φιλοξενούμενη αν και, στα μάτια μου, αυτό που έχει φαβορί στο πρώτο ματς τη γηπεδούχο είναι, κατ’ εμέ, αμφιλεγόμενο. Πρόκειται για το Πόρτο – Σεβίλλη, οι Πορτογάλοι είχαν φοβερή ρέντα ως τώρα στο EuropaLeague: θυμίζω ότι στον όμιλο του ChampionsLeagueπαραλίγο να μείνουν τελευταίοι και να τους περάσει η… Αούστρια ενώ στην PrimeiraLigaτα έχουν κάνει ρόιδο, που λένε και στο χωριό μου. Μα, 15 βαθμούς πίσω, ακόμη και με αυτή την (εξαιρετική) Μπενφίκα; Επιλογές η μη ήττα της Σεβίλλης και η πρόκρισή της.

Στο Βασιλεία – Βαλένθια τα πέντε διπλά σε ισάριθμες εξορμήσεις στη διοργάνωση των Λεβαντίνων (!) και οι άδειες εξέδρες («όπλο» των Ελβετών σε κάθε τους πορεία) συνηγορούν προς το διπλό αλλά υπάρχει και η ρεβάνς στο «Μεστάγια». Εκεί η Βαλένθια μπορεί να κάνει πιο άνετα παιχνίδι, η Βασιλεία θα ρίξει το τέμπο του ματς ώστε να μην ηττηθεί. Είπα να ρισκάρω…

Για το Αλκμααρ – Μπενφίκα, η πορεία της φετινής Μπενφίκα στην Ευρώπη δείχνει πως κάτι, κάποιος εκεί ψηλά, της χρωστάει από την περσινή τριπλή… τραγωδία με την απώλεια τριών τίτλων μέσα σε λίγες ημέρες από γκολ στα τελευταία λεπτά. Και παίζει καλά, και σκοράρει εύκολα και, κυρίως, αγωνίζεται με αυτοπεποίθηση. Ούτε τυχαίο ότι, προερχόμενη από το Champions League, απέκλεισε διαδοχικά τον ΠΑΟΚ και την Τότεναμ ξεκινώντας, όπως και τώρα, εκτός έδρας και σημειώνοντας ισάριθμες νίκες.

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα