Προβλέψεις για το Στοίχημα: Τελικός, τριάδα και παρολί τριημέρου

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: εντυπωσιακό το 15-0-1 για τον ΠΑΟ υποδεχόμενος τον ΠΑΟΚ στην Αθήνα ανεξαρτήτως θεσμού από το 2002 (!) ενώ δεν υπάρχει ισοπαλία μεταξύ τους εδώ και 17 αναμετρήσεις τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (11-0-6 ο Παναθηναϊκός)!
Ευλόγως τούτα δείχνουν… πολύ ισοπαλία, αποτέλεσμα

που ούτως ή άλλως έχουν οι περισσότεροι κατά νου. Η λογική λέει για ματς του 0-0 ως 1-1, όχι παραπάνω. Και προφανώς ένα πολύ πιθανό 2-3 γκολ.
Οι αποδόσεις άνοιξαν με πάνω κάτω ίσα τιμή σε άσο και διπλό και πλέον ο ΠΑΟ είναι φαβορί του 2.40 ενώ για κατάκτηση πληρώνει 1.84 έναντι 1.97 (αρχικά είχαν από 1.87 έκαστος). Με τέτοια τιμή, κοιτάς τον ΠΑΟΚ σε τιμή αουτσάιντερ (2.85).
Το ότι λείπουν Κατσουράνης, Νάτχο και (παιχταράς, κατ’ εμέ) Αθανασιάδης ενώ ο Παναθηναϊκός είναι κομπλέ σε οδηγούν προς τους «πράσινους»…
Μπάλα θα παιχτεί, για έχουμε over; Οσο πιο πολύ ποδόσφαιρο παιχτεί, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχει ο Παναθηναϊκός να κερδίσει. Ο Τάσος Κάκος αφήνει συνήθως να παίζεται μπάλα, αυτό που με ανησυχεί είναι τι θα γίνεται στις εξέδρες…
Τι κράτησα; Να προηγηθεί ο Παναθηναϊκός και για μετά, υπάρχει και το live…

Η Γκαζιαντέπσπορ έχει ήδη 36 βαθμούς, δίνει 3 από τα τελευταία 4 εκτός, αλλά την προτελευταία αγωνιστική υποδέχεται την αδιάφορη Εσκισεχίρσπορ. Πρακτικά… καθάρισε. Λογικός ο άσος για τη φορμαρισμένη Τραμπζονσπόρ.

Στο Βέλγιο, κακά τα ψέματα: για να ελπίζει σε τίτλο η Κλαμπ Μπριζ επιβάλλεται να κερδίσει τη Λόκερεν, η οποία ναι μεν είναι μαχητική αλλά στερείται κινήτρου, συν ότι μέτρησε τρεις ήττες φέτος από την Κλαμπ: 0-3 εντός, 1-0 και 5-1 εκτός.

Η Κόρδοβα αλλά είναι βελτιωμένη εσχάτως, έκανε μάλιστα τεράστια νίκη με 1-0 απέναντι στη Χέρκουλες στο Αλικάντε και υποδέχεται την ασταθή εκτός έδρας Μιραντές, από την οποία (ούσα χαλαρή…) πέρυσι προτελευταία αγωνιστική ηττήθηκε (και η Μιραντές σώθηκε).

Και, για κλείσιμο, παρολί τριημέρου. Από τα σημερινά, η Νις αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σοσό την άλλη εβδομάδα, θέλει πάση θυσία νίκη η υποδέχεται μια ντεφορμέ και εκτός στόχων Ρεμς. Εχει και καιρό να βάλει γκολ ο Τσβίτανιτς…

Για αύριο κράτησα τον άσο σε ένα δύσκολο ματς για ποντάρισμα, πρακτικά πάντως η Ακισάρ δεν προλαβαίνει το τρένο της Ευρώπης. Εξ ου και το μάτι πάει προς την Κόνιασπορ, που με νίκη με… μισό γκολ θα «αγκαλιάσει» την παραμονή. Παιχνίδι για under και, πιθανώς, 0-1 γκολ.

Τέλος, για Δευτέρα, κράτησα το combo άσου και over της Αρσεναλ που δείχνει να ανεβάζει και πάλι στροφές ενώ η Νιούκαστλ είναι ίσως η πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας.

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα