Πυροβολούσαν στον αέρα στο Αγρίνιο!

Μετά από δύο αλλεπάλληλα επεισόδια που προκάλεσαν, συνελήφθησαν ένας 58χρονος σεσημασμένος κακοποιός στο Αγρίνιο και ο 29χρονος ανιψιός του. Πιο συγκεκριμένα, αφού πυροβολούσαν στον αέρα επιβαίνοντας σε μηχανή και αφού δημιούργησαν επεισόδιο σε ένα μανάβικο στο κέντρο της πόλης, η αστυνομία τους καταδίωξε και ακινητοποίησε το αυτοκίνητο τους.

Μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν ένα πιστόλι, δύο μαχαίρια και σιδερογροθιές. Έτσι, θείος και ανιψιός

θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Αγρινίου, με τις κατηγορίες της οπλοκατοχής και της οπλοχρησίας. Ο 58χρονος είναι γνωστός «νταής» της περιοχής, που είχε καταδικαστεί στο παρελθόν σε βαριές ποινές για σοβαρά αδικήματα. Μάλιστα, αναφέρεται ότι είχε διαφορές με τον αδελφό του.

Επιπρόσθετα σε αυτό, ένας ακόμη άνδρας συνελήφθη και στην περιοχή της Παραβόλας Αγρινίου. Πρόκειται για έναν 40χρονο κατά του οποίου υπέβαλε μήνυση η σύζυγός του, κατηγορώντας τον ότι της επιτέθηκε και τη χτύπησε κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού που είχαν. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τώρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Αγρινίου κατηγορούμενος για παράβαση του νομού περί ενδοοικογενειακής βίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα